Uyar: 'MHP bu ülkenin kara sevdasıdır'

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, seçim çalışmalarını Demre İlçesi'ne bağlı Kapaklı ve Çevreli Mahallelerinde gece toplantıları düzenleyerek devam etti. Uyar, "Onlarınki kuru sevda, bizimki kara sevda. MHP bu ülkenin, bu milletin kara sevdalısıdır" dedi

Uyar: 'MHP bu ülkenin kara sevdasıdır'

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, seçim çalışmalarını Demre İlçesi'ne bağlı Kapaklı ve Çevreli Mahallelerinde gece toplantıları düzenleyerek devam etti. Uyar, "Onlarınki kuru sevda, bizimki kara sevda. MHP bu ülkenin, bu milletin kara sevdalısıdır" dedi

22 Mayıs 2015 Cuma 02:57
Uyar: 'MHP bu ülkenin kara sevdasıdır'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Demre programı kapsamında ilçe merkezinde esnaflar ziyaretinin ardından Demre'ye bağlı Kapaklı ve Çevreli'de gece halk toplantıları düzenledi. Uyar'a MHP Demre İlçe Başkanı Alim Atabey, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Yoğun katılımın sağlandığı toplantılarına Kapaklı'da başlayan Uyar, halkın yakın ilgisi ile karşılandı. Köy meydanında toplanan halka ilk olarak İlçe Başkanı Atabey ve Muhar Şahin Güdek seslendi. Atabey, Kapaklı'da yaşanan sıkıntıların her geçen gün arttığını ancak Büyükşehir ve ilçe belediyesinden hizmet alınamadığını vurguladı. Hizmetin daha önce MHP döneminde geldiğini hatırlatan Atabey, yine MHP ile halkın yüzünün güleceğini ifade etti. 
 
"AKP HALKI DÜŞÜNMÜYOR"
Atabey'in ardından halka seslenen Uyar, kendisini ve hedeflerini anlattı. Alanya'da Cafer Hoca olarak bilindiğini ve her şeyi Hak ve halk için yaptığını vurgulayan Uyar, Alanya'da kazandıkları 30 Mart yerel seçim zaferi ile bir halk hareketi oluşturduklarını ve ağalardan mührü alıp yönetimi halka verdiklerini ifade etti. Aynı halk hareketini bütün Antalya'da ve Türkiye'de oluşturmak için çalıştıklarını belirten Uyar, AKP iktidarının halkın ıstırabına çare olmak yerine kendi yakınlarının servetine servet kattığını söyledi. Büyükşehir Yasası'ndan sonra hizmetin gelmemesinden dert yanan halka Uyar, "Bu yasa Antalya için, hizmet için, halk için çıkarılmadı. Güneydoğu'da kurulması düşünülen eyalet için bir ön hazırlıktır. AKP bu yasayı birilerinin isteği üzerine çıkardı. Halk istedi diye değil" dedi. Uyar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in hizmet yerine reklama para harcadığını vurguladı. AKP'nin hiçbir zaman halkı düşünmediğini ve sözlerini tutmadığını ifade eden Uyar, "Onlarınki kuru sevda, bizimki kara sevda. MHP bu ülkenin, bu milletin kara sevdalısıdır" dedi. 
 
"TOPLANTI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ"
Halkın sorularını da cevaplayan Uyar, daha sonra Çevreli'ye hareket etti. Çevreli Muhtarı Mustafa Dalkara ve çok sayıda halkın karşıladığı Uyar'ın toplantısı miting havasında geçti. MHP iktidarında getirilecek hizmetleri ve halkın sosyal haklarının iyileştirilmesi yönünde atılacak adımları anlatan Uyar, "Sizlerden kendime değil, kendinize destek istiyorum. Geçmişte nereye oy verdiyseniz verdiniz. Şimdi MHP'ye destek verelim" diye konuştu. 
 
"BENİ ALANYA'YA SORUN"
Halk, geçmişte hep oy istemeye gelenlerin seçimlerden sonra telefon numaralarını değiştirdiğini, kendilerini unuttuğunu ifade etti. Uyar, "Ben seçimden seçime insanları hatırlayan birisi değilim. Alanya'da bana hiç kimse 'Seçim zamanı mı aklınıza geldik. Oy istemeye mi geldin?' diyemez. Çünkü her zaman halkın içinde oldum. Beni Alanya'ya sorun. Benim Ankara'ya gidip buralarda otel arsası, hazine arazisi, çakıl ocağı arama derdim yok. Ben oraya gidip insanımızın yüreğinin sızısını anlamak istiyorum" diye konuştu. Büyük bir coşkuyla geçen toplantı sonrası Uyar, gece saatlerinde Demre'ye döndü. 
Uyar bugün de Kaş'ta ziyaretlerine devam edecek.  
 
Son Güncelleme: 22.05.2015 02:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81