Twitter'a Rakip Geldi

Twitter'a Erişimin Engellenmesinin Ardından Harekete Geçen Afyonkarahisarlı Bir Yazılım Firması, Twitter'a Alternatif Olarak 'Www.Rturk.Com.Tr' İsmiyle Yeni Bir Sosyal Paylaşım Sitesi Yaptı.

Twitter'a Rakip Geldi

Twitter'a Erişimin Engellenmesinin Ardından Harekete Geçen Afyonkarahisarlı Bir Yazılım Firması, Twitter'a Alternatif Olarak 'Www.Rturk.Com.Tr' İsmiyle Yeni Bir Sosyal Paylaşım Sitesi Yaptı.

29 Mart 2014 Cumartesi 00:00
Twitter'a Rakip Geldi
Twitter'a erişimin engellenmesinin ardından harekete geçen Afyonkarahisarlı bir yazılım firması, Twitter'a alternatif olarak 'www.rturk.com.tr' ismiyle yeni bir sosyal paylaşım sitesi yaptı.
'www.rturk.com.tr' sosyal paylaşım sitesi hakkında bilgiler veren firma yöneticilerinden Ali Osman Okşar, Türkiye'nin bu tür sosyal paylaşım sitelerinde sürekli olarak dışa bağımlı kalmasını yadırgadığını ve 'Biz bize yeteriz' düşüncesiyle böyle bir site hazırladıklarını söyledi. 'Biz bize yeteriz' sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Okşar, Türklerin, başka ülkelerin sitelerini kullanmak yerine 'www.rturk.com.tr' ile sosyal paylaşım siteleri arasında yerini aldığını kaydetti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bizim de mühendislerimiz var. Gerektiği zaman daha kapsamlısını yaparlar' sözünden yola çıktıklarını ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Silikon Vadisi'ne gittiğinde kullandığı, 'Buraya gelmemin sebebi gençlerimize mesaj vermek' sözünden de mesajı aldıklarını ifade eden Okşar, “Biz gerçekten birbirimize yeteriz. Neden dışa bağımlı kalalım ki? Amaç sosyal paylaşım sitelerini kullanmaksa, işte biz de kurduk. Daha iyilerini de yapabiliriz ve yapacağız. Amacımız mesaj vermek. Ve bu mesajı kısa bir zamanda yakalanan yüksek üye sayılarımızla gösteriyoruz. Hedefimiz 1 yıl içinde en az 1 milyon üye yapmak. Hızla yükselen üye sayılarımızdan bu amacımızın da gerçekleşeceğine inanıyorum. 'www.rturk.com.tr' sosyal paylaşım sitesi bir adım ve biz bize yeteriz mesajıdır. Ekibimizle birlikte bu sitemizi geliştirip büyümesi için çalışıyoruz. Yazılım üzerinde çalışmalarımız devam ediyor ve kısa sürede tamamen Türk yazılımına çeviriyoruz. Merkezi Afyonkarahisar'da olan 'www.rturk.com.tr' sosyal paylaşım sitesi kısa bir zaman içinde büyük bir üye potansiyeline kavuşurken, şu anda Türkiye’nin 42 ilinden birçok üye kazanmış durumda. 'www.rturk.com.tr' sosyal paylaşım sitesi kullanıcıları tarafından da büyük bir ilgi ve takdir topluyor” dedi.
Son Güncelleme: 29.03.2014 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81