Türktaş: Hedef 2015

30 Mart yerel seçimlerinde kendisine gösterilen desteğe teşekkür için mahallelere ziyaretler düzenleyen Şefik Türktaş, dün Avsallar’daydı. Partililerin fikirlerini dinleyen Türktaş, 16 eski beldede mahalle temsilcilikleri kurup 2015 seçimlerine hazırlanacağını söyledi.

Türktaş: Hedef 2015

30 Mart yerel seçimlerinde kendisine gösterilen desteğe teşekkür için mahallelere ziyaretler düzenleyen Şefik Türktaş, dün Avsallar’daydı. Partililerin fikirlerini dinleyen Türktaş, 16 eski beldede mahalle temsilcilikleri kurup 2015 seçimlerine hazırlanacağını söyledi.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 05:29
Türktaş: Hedef 2015
 
CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş, CHP Alanya Belediye Başkanı Adayı Şefik Türktaş ve beraberindekiler, CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali Sönmez'in işyerinde partililerle teşekkür toplantısı yaptı. CHP eski Belde Başkanı Ali İlter, CHP'li eski Avsallar Belediyesi Meclis Üyesi Kerim Demirel, CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Yaman ve partililerin hazır olduğu teşekkür ziyaretinde konuşan Avsallar Belediyesi eski Başkanı Şerif Kaya, mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait olan kapanan belde belediyelerinin hizmet binalarının MEB'e devredilmesinin Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre mümkün olmadığını iddia etti. Kerim Demirel, Parti yönetimlerinde kadınlara yer verilmesi halinde partinin seçimlerde daha başarılı olacağını inandığını belirtti.
‘BU DEVİR YAPILAMAZ’
Hizmet binalarının devredilmesi için yasal düzenleme yapılması gerektiğini ileri süren Kaya, “Bir belediye binası yetkisi olamayan kişiler tarafından MEB'e devredilemez, bu dava konusudur. Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, mal sahibi veya vekâlet olmadan bu devir yapılamaz. İmam namaz kıldırdığı camiyi devredemez, bu nikâh geçersizdir. Alanya Belediyesi, devrin iptali için yasal süreci çok iyi takip etmeli” dedi. Sahil katliamının devam ettiğini iddia eden Kaya, “Kaymakamlığa şikâyette bulunuyorum. Kaymakamlık şikâyet ettiğim kuruma şikâyet olduğu yönünde bilgi veriyor. Böyle bir şey olmaz” diye konuştu.
‘SEÇMENDEN ÖZVERİ BEKLEYEMEZSİNİZ’
Toplantıda söz alan Ali Sönmez, parti içi birlik beraberliğin olmamasından yakınarak, “Sayın Menderes Türel, 30 Mart seçimlerinde Alanya'dan 58 bin oy aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Ak Parti 58 bin oy aldı. Bu demektir ki; Ak Parti seçmeni sandığa gitti, CHP'li gitmedi. 30 Mart Yerel Seçimleri sonrası meclis üyeliğine seçilen arkadaşlarımızdan sadece Sayın Gökhan Sipahioğlu şahsımı arayarak üzüntümü paylaştı. Başka hiç bir arkadaşımız aramadı. Belediye meclis üyelerimiz burada yok. Seçilenler partisi için özveri göstermiyorsa, seçmenden özveri beklemek haksızlık olur” dedi.
‘BÖYLE BAŞARI MÜMKÜN DEĞİL’
CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Adayı Osman Aksoy, partide yönetim boşluğu olduğunu söyleyerek “Batı Alanya'nın sorunlarını dile getirecek yönetimde kimse yok. Önümüzde milletvekili seçimleri var. Adayları yine taban olarak biz belirleyemeyeceğiz. Böyle bir durumda başarıya ulaşmak mümkün değil” dedi. Toplantıda söz alan partililerde, parti örgütlerinin sadece seçim döneminde çalışmasında yakınarak, başarılı olmanın olmazsa olmaz kuralının yarın seçim olacakmış gibi çalışmak olduğuna vurguladılar. Partililer, kısa zamanda Avsallar Mahalle Temsilciliği için yer bulunmasını isteyerek, partinin sürekli açık tutulması gerektiğini dile getirdiler. Partililer, “Mahalle temsilciliklerinde kadınlara aktif görev verilmesi başarıyı getireceğine inanıyoruz” diye konuştular.
‘2015 SEÇİMLERİNE HAZIRLI GİRECEĞİZ’
Ziyaretin kapanış konuşmasını yapan Şefik Türktaş, 16 mahallede mahalle temsilciliklerinin oluşturulacağını söyledi. Türktaş, “Avsallar halkı hem 30 Mart'ta, hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'ye sahip çıkarak görevini yaptı. Bunun için sizlere teşekküre geldik. Sizlerin eleştirilerini ve taleplerini dikkate alacağız. Önümüzdeki günlerde meclis üyelerimizle birlikte geniş katılımlı bir toplantı yapalım. Bu çalışma sadece bir parti çalışmasından ötede. Gelecek nesillerimiz için yapılması gereken bir çalışma.  Biz parti olarak mahalleye dönüşen 16 eski beldede temsilcilikler kuracağız. Bu temsilcilikler aracılığıyla mahalle olan köylerde sıkı bir çalışma yapacağız. Bu ekiple 2015 yılında yapılacak genel seçimlere hazırlıklı gireceğiz” diye konuştu. 
 
Son Güncelleme: 16.08.2014 05:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81