Turizmin sorunları masaya yatırıldı

Alanya'da son günlerde kamuoyunda sık sık konuşulan turizmin sorunları dün Alanya Pansiyoncular Odası ev sahipliğiyle masaya yatırıldı.

Turizmin sorunları masaya yatırıldı

Alanya'da son günlerde kamuoyunda sık sık konuşulan turizmin sorunları dün Alanya Pansiyoncular Odası ev sahipliğiyle masaya yatırıldı.

10 Aralık 2014 Çarşamba 00:36
Turizmin sorunları masaya yatırıldı
 
Alanya Pansiyoncular Odası'nun ev sahipliğiyle ALTİD, TÜRSAB, ALTSO ve Alanya Belediyesi'nden bir yetkilinin katıldığı toplantıda turizmin sorunları masaya yatırıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı öncesi toplantıya ev sahipliği yapan Alanya  Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci bir açıklama yaptı. Alanya'da her dönem turizm sorunları ile ilgili konuların konuşulduğunu söyleyen Değirmenci, "Alanya'da her kurum  turizm ile ilgili kendi adına tartışmalar içerisine girer. Bizde geride bıraktığımız 2014 turizm sezonuyla ilgili yaşadığımız sıkıntılar nedir? 2015 turizm sezonuna da nasıl hazırlanmamız gerekiyor? Bunlarla ilgili bireysel çalışmalar yerine Alanya'da ki turizm dinamikleri olan  ALTİD, ALTSO, TÜRSAB ve diğer oda ve temsilcileri ile hep beraber daha önce 2 kez yapmış olduğumuz toplantının devamı 
kapsamında bugün 3'ncü toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Burada ki genel amaç her kurumun kendi adına yapacağı açıklamalar yani bir otelci arkadaşımızın esnafı suçlaması, veya da bir restorancının  otelciyi suçlaması yerine  bu masada herşeyi oturup konuşup hangimizin ne sıkıntısı var bunu öğrenmek için toplandık" dedi. 
 
'SORUNLARI ÇÖZMEYİ AMAÇLIYORUZ'
Sorunların çözümü aşamasında ne gibi kararlar alınması gerektiğiyle ilgili de fikir alışverişi yapılacağını belirten Değirmenci, " Bugün(dün) 3'üncüsünü yapacağımız toplantılarımızı yine önümüzde ki süreçte devam ettireceğiz. Çünkü senede bir sefer ve 2 saatlik bir toplantıyla turizmin sorunlarının çözülemeyeceğini ve bu toplantıların verimsiz olacağını daha önceden belirtmiştik. İnşallah tüm  arkadaşlarımız ile beraber iyi niyet çerçevesinde  tüm kurumlar bu birlikteliği sürdürüp bu sorunların çözümüne varmayı istiyoruz" dedi.  Pansiyoncular Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya Alanya Belediye Meclis Üyesi Kerim Aydoğan, ALTİD Başkanı Burhan Sili, TÜRSAB Başkanı Suat Çavuşoğlu, SKAL Başkanı Mehmet Nedanlı, Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Yatçılar Kooperatifi Başkanı Yusuf 
Demirel ve bazı turizmciler katıldı. 
 
Son Güncelleme: 10.12.2014 00:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81