Türel'den Almanya'da yaşayan Türklere çağrı:

Antalya’nın tanıtımı için Almanya’ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizm sektör temsilcileri, Türk turizmcileri, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Türel'den Almanya'da yaşayan Türklere çağrı:

Antalya’nın tanıtımı için Almanya’ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizm sektör temsilcileri, Türk turizmcileri, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

26 Mayıs 2016 Perşembe 22:17
Türel'den Almanya'da yaşayan Türklere çağrı:
Antalya’nın tanıtımı için Almanya’ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizm sektör temsilcileri, Türk turizmcileri, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Antalya’nın turizmin olduğu kadar barışın da şehri olduğunu ifade eden Başkan Türel, Avrupa’daki Türkleri de tatil için Antalya’ya davet ederek “Bu yaz bize gelin” dedi.

Turizme yönelik bir dizi temaslarda bulunmak üzere Almanya’ya giden Başkan Türel, Almanya’da ilk olarak Sabah ve Hürriyet Gazetelerini ziyaret etti. Gazetecilerle karşılıklı fikir alış verişinde bulunan Türel, Antalya’da son dönemde yaşanan gelişmeler, otel kapasiteleri ve turizm olanaklarını anlattı. Almanya’da yaşayan üçüncü kuşak Türklere, tatil planlarında Antalya’yı tercih etmeleri için çağrıda bulunan Türel “Bu yaz bize gelin” dedi. Antalya Tanıtım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Şen, AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu birlikte temaslarını sürdüren Türel, Almanya’nın en önemli gazetelerinden bir olan Frankfurter Allgemeine Zeitung Gazetesi’nin Türkiye uzmanı editörlerinden Dr. Rainer Hermann ile de bir araya geldi.

ANTALYA BİR DAHA ANLATILDI
Türkiye ile ilgili yaptığı analizler ve köşe yazıları ile tanınan Dr. Hermann’a Antalya’nın son dönemde dünyanın en önemli organizasyonlarına başarı ile ev sahipliği yaptığı anlatıldı. Yazıları Almanya’nın yanı sıra Türkiye ve birçok Avrupa ülkesinde de yakından takip edilen Dr. Hermann da Türel’e yabancı bir gazetecinin gözü ile Türkiye ve Almanya’yı anlattı. Türel, Şen, Hacısüleyman ve Doğanoğlu Almanya’nın en büyük tur operatörü Thomas Cook Genel Müdürü Stephiene Berk ile bir toplantı yaptı. Berk’e, G20 zirvesi ve Güçlü Şehirler Ağı Küresel Zirvesi’ne, EXPO 2016’ya ev sahipliği yapan Antalya’nın, sahip olduğu doğal güzellikleri, tarihi mirası, konforlu turizm tesisleri ile güvenli bir barış kenti olduğu anlatıldı. Alman vatandaşların tatil tercihleri ile ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıda Avrupa turizmi ile ilgili bilgi alındı.
Başkan Türel, Alman medya temsilcileri, önde gelen turizm yazarlarıyla da temaslarda bulundu. Türel, seyahat acentelerinin yöneticileri, Almanya’daki Türk turizmciler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile de buluşarak, Antalya’ya davet etti.
Son Güncelleme: 26.05.2016 22:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81