Türel, 30 Ağustos'ta referandum yapacak

Şehir merkezi ile Aksu'daki Expo 2016 alanına bağlantılı olacak hafif raylı sistem için güzergah üzerindeki mahallelerde referandum yapılacak. Türel, referandum tarihini 30-31 Ağustos olarak duyurdu.

Türel, 30 Ağustos'ta referandum yapacak

Şehir merkezi ile Aksu'daki Expo 2016 alanına bağlantılı olacak hafif raylı sistem için güzergah üzerindeki mahallelerde referandum yapılacak. Türel, referandum tarihini 30-31 Ağustos olarak duyurdu.

11 Ağustos 2014 Pazartesi 14:42
Türel, 30 Ağustos'ta  referandum yapacak
Yenigöl Mahallesi muhtarlık binası açılışına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes türel, geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği raylı sistem güzergâhında bulunan mahalleye “Raylı sitemi istiyor musunuz?” diye sordu. Vatandaşlar “evet” cevabını verdi. Açılışta yaptığı konuşmada Yenigöl Mahallesi halkına havaalanı bağlantılı, Aksu ve Expo alanını kapsayan 16 kilometrelik raylı sistemi anlatan Başkan Türel, “Yaklaşık 200 trilyonluk bir proje. Antalya’ya kazandırmak için büyük gayret sarf edeceğiz. Biz temeli attık mı, bitiş tarihi belli olur. Raylı sistemi de 23 Nisan 2016 tarihinde hizmete sunacağız. Geçmiş dönemde Antalya’ya 11 kilometre raylı sistem kazandırdım. Bana dediler ki, ‘Menderes treni yaptı gitti. Bu tren Menderes’i de götürdü’. Ben de dedim ki, ‘Antalya’ya hizmet ettik diye kaybettiysek feda olsun. Antalya kazansın, biz kaybedelim. Hiç önemi yok” diye konuştu.
‘MİLLETE RAĞMEN BİR ŞEY YAPILMAZ’
Seçimden önce gazetecilerin kendisine, “Raylı sistem yapacak mısın” diye sorduklarını söyleyen Türel, “Millet isterse yaparım cevabını verdim. Millet isterse yaparım. İstemezse otururum köşeye. Millete rağmen bir şey yapılmaz. Eğer siz bu raylı sistemi yap derseniz benim başımın tacı, yapma derseniz o da başımın tacı, yapmam. Muhtemelen 30-31 Ağustos’ta raylı sistemin geçtiği mahallelere birer sandık koyacağız. Nüfus cüzdanı ile geleceksiniz oyunuzu kullanacaksınız. Raylı sistemi istiyoruz çıkarsa, hayırlı olsun” dedi. 
 
Son Güncelleme: 11.08.2014 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81