Topbaş standa geldi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin 19 yıl aralıksız katılım gösterdiği EMITT’te Alanya standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti.

Topbaş standa geldi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin 19 yıl aralıksız katılım gösterdiği EMITT’te Alanya standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti.

26 Ocak 2015 Pazartesi 02:42
Topbaş standa geldi
İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde 19’uncu kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 71 ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla sürüyor. EMITT’in 3’üncü gününde Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Alanya standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti. Renkli görüntüler oluşan ziyarette Topbaş, Alanya hakkında bilgiler aldıktan sonra Alanya muzuyla basına poz verdi. Topbaş, burada turizmcileri dinledikten sonra standı gezdi ve ALTİD Alanya’nın özel yapım standını da çok beğendiğini söyledi. Alanya, iç pazarda İstanbul’dan önemli sayıda misafir ağırlıyor.
GÜNDEM GAZİPAŞA-ALANYA HAVALİMANI
EMITT’in 3’üncü gününde turizmcilerin gündemi Gazipaşa-Alanya Havalimanı oldu. Nitelikli otel sayısının Alanya’da son yıllarda arttığını söyleyen Jolly Tur Akdeniz Bölgesi Kontrat Müdür Yardımcısı Sezer Balcı, bu havalimanının iç pazar anlamında kendilerine büyük katkı sağladığını dile getirdi. Özellikle tarifeli seferlerin artmasının bölge turizm ekonomisi açısından Alanya’ya değer kazandırdığını ifade eden Balcı, “İstanbul misafirleri artan sefer sayılarıyla daha fazla Alanya’yı tercih etmeye başladı” şeklinde konuştu.
“ALANYA VE GAZİPAŞA’DAN HİZMET ALABİLİRİZ”
Jolly Tur Akdeniz Bölge Kontrat Asistanı Erdal Öz ise “Gazipaşa-Alanya Havalimanı transfer hizmetini Antalya’dan alıyor olmamız bizim için dezavantaj. Alanya ve Gazipaşa’dan bu hizmeti alırsak maliyeti düşürüp bu havalimanını daha cazip hale getirebiliriz” dedi.
 “ALANYA’YA GELEN MİSAFİRİN MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ”
Yabancı tur operatörlerinin Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na daha fazla çekilmesi gerektiğini söyleyen Anı Tur Akdeniz Bölge Kontrat Müdürü Volkan Yılmaz, “Bu havalimanının daha aktif hale gelmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz. Bölgeye giden misafirin memnuniyeti açısından çok önemli bir havalimanı. Havalimanının kullanımı anlamında avantajlar sağlanırsa Side müşterisinin bir kısmını da Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan taşıyabiliriz” şeklinde konuştu.
“YATIRIMLAR MEMNUNİYET VERİCİ”
Alaiye Otelleri Genel Koordinatörü Selim Soylu ise “Pistin daha büyük gövdeli uçaklar tarafından kullanılabilmesi için gerekli yatırım çalışmaları da hızla devam ediyor. Hizmet standardının yükselmesi açısından yapılan yatırımlar da memnuniyet verici. Bu havalimanının önemi Alanya için çok büyük” dedi.
 
Son Güncelleme: 26.01.2015 02:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81