THD destek bekliyor

THD Alanya Şube Başkanı Cemal Şencan, derneğin ekonomik açıdan zor bir dönemde olduğunu belirterek vatandaşları derneğe üye olmaya davet etti.

THD destek bekliyor

THD Alanya Şube Başkanı Cemal Şencan, derneğin ekonomik açıdan zor bir dönemde olduğunu belirterek vatandaşları derneğe üye olmaya davet etti.

01 Eylül 2014 Pazartesi 11:42
THD destek bekliyor
 
Tüketici Hakları Derneği(THD) Alanya Şube Başkanı Cemal Şencan, vatandaşlara üyelik çağrısında bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Şencan, “Derneğimiz yaklaşık 10 yıldan beri Alanya halkının her türlü hizmetine ve darlığına destek olmaya çalışıyor. Bu zaman zarfında çok büyük işler başardık. Bu noktaya gelebileceğimizi bizde tahmin etmiyorduk.  Özellikle bankalar, GSM şirketleri ve kapıdan satışlarla ilgili konularda çok başarılı işler elde ettik.  Hatta bankaların vatandaşlardan kestiği usulsüz, yasal olmayan kredilere biz davalar açtık. Gittik savunmasını yaptık ve kazandık. Bugüne kadar yaklaşık olarak bankaların kasasına giren 30-40 milyon TL arasında bir bedeli tekrar o kasadan alıp vatandaşın cebine sokmasına vesile olduk. Tabi bu da Alanya ekonomisine çok büyük bir katkıdır. Çok fazla geliri olmayan bir derneğin yaptığı faaliyetler bunlardır” dedi. Son zamanlarda derneğin ekonomik açıdan çok zayıfladığını belirten Şencan, “Üyelerimiz çok fazla ilgi göstermiyorlar. Biz de bu derneği yaşatmak için yönetim kademelerinde görev almaları için önce buraya üye olarak destek olmalarını istiyoruz. Bize katkı sağlamalarını istiyoruz. Bu nedenle de üye kayıtlarına çok önem veriyoruz. Eğer bu derneğin yaşamasını vatandaşlarımız istiyorsa önce buraya gelecek ve üye olacak. Bize güç verecek. Her türlü yönetim ve denetim kademelerinde önümüzdeki yıl genel kurulda görev almalarını istiyoruz.  Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyesi ile beldelerimiz artık mahalleye dönüştü. Her beldeden birer ikişer arkadaşımız temsilci olarak derneğimizi temsil etmek koşuluyla yönetim kademelerinde de görev alabilirler. Bu tür derneklerin yaşamasında yarar olduğunu düşünüyorum. Gerçekten bizler çok yorulduk. Her sabah saat 9'da geliyoruz ve akşama kadar fahri olarak bir devlet memuru gibi burada görev yapıyoruz. Helali hoş olsun. Elbette ki emeğimizi esirgemeyeceğiz. Ancak vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.
 
Son Güncelleme: 01.09.2014 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81