TEŞEKKÜRLER ANTALYA

Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan, Antalya’da binlerce vatandaşa hitap etti. Erdoğan 30 Mart seçimlerinde sandıktan çıkan sonuç için Antalyalılara teşekkür etti ve “Antalya’da fetret dönemi sona erdi, kara bulutlar dağıldı” dedi.

TEŞEKKÜRLER ANTALYA

Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan, Antalya’da binlerce vatandaşa hitap etti. Erdoğan 30 Mart seçimlerinde sandıktan çıkan sonuç için Antalyalılara teşekkür etti ve “Antalya’da fetret dönemi sona erdi, kara bulutlar dağıldı” dedi.

14 Temmuz 2014 Pazartesi 10:22
TEŞEKKÜRLER ANTALYA
Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte saat 17.30’da 'Ana' uçağı ile Antalya Havalimanı'na geldi. Başbakan Erdoğan'ı AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, protokol üyeleri, belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar karşıladı. Ak Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan, seçim mitingleri kapsamında Kepez Arena yanındaki alanda binlerce vatandaşa hitap etti. Mitinge Alanya’dan İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, Yardımcısı Nurettin Uludağ ve çok sayıda partili katıldı.
‘ERDOĞAN’I CUMHURBAŞKANI YAPMA ZAMANI’
Erdoğan’ın mitingi öncesinde Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse kürsüye çıktı ve kalabalığa seslendi. Köse, “Antalya nasıl yerel seçimde bütün Türkiye’ye önemli bir mesaj verdiyse bu seçimde de öyle olacak. Şimdi Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapma zamanıdır” diye konuştu. Köse’nin ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Bugün tarihi bir sorumluluğu yerine getiriyoruz. Sayın başbakanımızın her nefesi millete hizmettir. Bugün özellikle Sayın Başbakanımıza bir vatandaş olarak teşekkür etmek istiyorum. 11 yılda Türkiye’yi ayağa kaldırdınız. Biliyoruz ki bu şarkı hiç, bu sevda hiç bitmeyecek. Yolumuz açık olsun” diye konuştu. Türel’in ardından AB Bakanı Çavuşoğlu da hem Antalyalılara hem de Başbakan Erdoğan’a teşekkür etti.
'CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİNDE ERDOĞAN DİYECEK'
Antalyalıların her zaman meydanları doldurduğunu, burayı kendilerinin kalesi sananların meydanların yarısını bile dolduramadıklarını söyleyen Çavuşoğlu, “Bu meydanda Türkiye'nin liderine başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 'Dik dur eğilme, Antalya seninle' demiştir, sizlere teşekkür ediyorum. Antalya her zaman demokrasiden yanadır, sivil demokrasiden yanadır, her zaman milletin evlatlarına sahip çıkmıştır. İşte o nedenle Antalya 'Recep Tayyip Erdoğan' diyor. Başbakanlık için dedi, Cumhurbaşkanlık için de inşallah 'Recep Tayyip Erdoğan' diyecektir. Biz Antalya'yız. Toroslar'ın arkasını da biliriz, denizin kenarını da biliriz. Koyunu, keçiyi gütmeyi de biliriz, turizmi, tarımı, Avrupa'yı, dünyayı biliriz." şeklinde konuştu.
‘GELECEK HAKKINDA KARARI SİZ VERECEKSİNİZ’
Erdoğan, “Antalya’da fetret dönemi sona erdi. Antalya’da kara bulutlar dağıldı. Antalya bir kez daha ‘Ak Parti’ dedi. İnşallah bu yeni dönemde eskisinden çok daha fazla çalışarak Antalya’da farkı ortaya koyacağız. 30 Mart’taki bu güzel tercihinizden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Biz Antalya’ya seçimden seçime uğrayan bir parti değiliz. Şu meydanların dili olsa da konuşsa. Geldik yine toplu açılışlar yaptık. 1 katrilyon 211 trilyon liralık eser ve hizmetler kazandırdık. 15 Mart’ta geldik seçim mitingimizi yaptık. Bugün Antalya’da bir kez daha seçim mitingi yapıyoruz ama bu farklı. İlk defa cumhurbaşkanını siz seçeceksiniz. Bir kez daha Türkiye’nin geleceği hakkında kararı siz vereceksiniz” dedi. 
 
Son Güncelleme: 14.07.2014 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81