Tek çare 3 puan

Alanyaspor'da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftar, zirvenin kaderini belirleyecek MKE Ankaragücü maçına 1 gün kala galibiyet için kenetlendi.

Tek çare 3 puan

Alanyaspor'da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftar, zirvenin kaderini belirleyecek MKE Ankaragücü maçına 1 gün kala galibiyet için kenetlendi.

11 Nisan 2014 Cuma 21:43
Tek çare 3 puan
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk iddiasını son 4 haftaya taşımak isteyen Alanyaspor yarın sahasında güçlü rakibi MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Oba Stadı'nda saat 14.30'da başlayacak karşılaşmayı Mesut Carık yönetecek. Lider Altınordu'nun 4 puan gerisinde 2'nci sırada yer alan turuncu yeşilli takım, 2 puan gerisindeki MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek hem zirve yarışını sürdürmeyi, hem de rakibinin şampiyonluk umuduna son vermeyi hedefliyor. Alanyaspor'da sakatlığı süren Koray Çölgeçen ve Kazım Sarıçam kadroda yer almıyor. 
ANKARAGÜCÜ MİSAFİRİMİZDİR
Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, MKE Ankaragücü yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları ve maça gelecek taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Karşılaşmanın dostluk havası içinde oynanmasını istediklerini belirten Başkan Çavuşoğlu, "Son haftalarda gruptaki birçok kulüp güvenlik kurulu kararlarıyla Ankara temsilcisinin taraftarlarına deplasman yasağı uyguluyor. Ancak futbolun taraftarla güzel olduğuna inanan Alanyaspor yönetimi, Ankaragücü taraftarını misafirimiz olarak görüyor ve onları en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz" dedi. 
ÇİÇEKLERLE UĞURLAYACAĞIZ
Futbolda rekabetin saha içinde olması gerektiğini kaydeden Çavuşoğlu, "Yaptığımız güvenlik kurulu toplantısında Kaymakam Erhan Özdemir ve kurum müdürleri Ankaragücü taraftarlarına yasaklama getirmeden gelecek seyircinin iyi şekilde ağırlanması yönünde karar verdiler. Karşılaşmanın en küçük bir olaya meydan vermeden tamamlanacağına inanıyoruz. Rakibimizi çiçeklerle karşılayıp, çiçeklerle uğurlayacağız." diye konuştu. 

Kenetlenme zamanı
 
Alanyaspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular MKE Ankaragücü maçı öncesinde Haydar Usta Ocakbaşı Restoran'da yöneticilerden Muhammet Çetin'in davetinde bir araya geldi. Yemeğe Kaymakam Erhan Özdemir, Alanya Belediye Meclis Üyesi MHP'li Abdullah Öztürk, Tunahan Kasapoğlu ve Adem Dur da katıldı. Kaymakam Özdemir, turuncu yeşillilere zorlu MKE Ankaragücü maçı öncesinde kenetlenme zamanı olduğunu söyleyerek futbolculara maçta başarılar diledi. 
 
Ankaragücü'nden 
1000 bilet talebi
 
MKE Ankaragücü Kulübü yetkilileri yarınki maç için Alanyaspor'dan 1000 bilet talep etti ancak Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü yetkilileri statta misafir takım seyircileri ayrılan tribünün 750 kişilik olduğunu bildirdi. MKE Ankaragücü taraftarların yarınki karşılaşmaya büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 11.04.2014 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81