Taşınma başladı

Hükümet Konağı içinde bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün yeni yerlerine taşınmasına dün başlandı.

Taşınma başladı

Hükümet Konağı içinde bulunan Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün yeni yerlerine taşınmasına dün başlandı.

18 Nisan 2014 Cuma 00:07
 Taşınma başladı
Büyükşehir Yasası ile birlikte Alanya’da değişimler başladı. Tosmur’daki İl Özel İdaresi Alanya Bakım Evi, Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’daki Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezi olmasının yanında Alanya’daki kamu kurumlarının da belirlenen yeni binalarına taşınması için hazırlıklar başladı. Alanya Kaymakamlığı daha önce Tosmur Belediyesi tarafından kullanılan hizmet binasına, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Keykubat Caddesi Çırpandı Sokak'a, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ise Hacet Mahallesi'ne taşınacak. Hükümet Konağı içinde bulunan kurumların eşyaları yeni yerlerine dün taşınamaya başlandı. Kamyonlara yüklenen masa ve sandalyeler yeni hizmet noktalarını götürüldü. Kaymakam ise çeşitli masraflar için talep edilen ödeneğin İçişleri Bakanlığı’ndan gelmesinin ardından Tosmur’a taşınacak. Alanya Belediye hizmet binası ve kaymakamlık binasının yıkılması konusunda ise görüşmeleri sürüyor. 
 
Son Güncelleme: 18.04.2014 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81