Tanrıseven, esnafın nabzını tuttu

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven esnafın nabzını tutmak için gezintiye çıktı. Tanrıseven, kentin hareketli esnafın da umutlu olduğunu söyledi.

Tanrıseven, esnafın nabzını tuttu

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven esnafın nabzını tutmak için gezintiye çıktı. Tanrıseven, kentin hareketli esnafın da umutlu olduğunu söyledi.

29 Haziran 2015 Pazartesi 02:34
Tanrıseven, esnafın nabzını tuttu
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, sosyal medyada  esnaf gezintisi şu şekilde dile getirdi "Geçtiğimiz akşam, iftardan sonra Alanya merkezde gezerek Esnafın nabzını tuttum. Genelde, herhangi bir resmi görevli yanıma almadan eşim ve çocuklarla gezmeyi tercih ederim. İlk durağımız Alanya'nın en eski esnaflarından Şekerci Market oldu. 1964'te açılan Şekerci Market'i, Şaban bey babasından devralmış. "İlkokul Öğrencisi iken başladığım işi sürdürüyorum" dedi Şaban Uçar. İftardan sonra işler yoğundu. Gelen müşterilerle de sohbet ettik. Teşekkür ederek ayrıldık.  Atatürk Caddesi her zamanki gibi yoğun. Kafe ve  restoranlar yerli ve yabancı turistlerle doluydu.  Yolda yürürken Can Taksi'ye daha varmadan taksici esnafımız Kerim bey hemen selam verdi. "İşler nasıl" diye sordum: "Allah'a şükür Kaymakamım. İşlerimiz iyi" cevabı aldım. Sevindim. "Şükretmeyi bilmek gerek ki Allah daha fazla versin" dedim. Can taksi, 1972 yılında kurulmuş; 24 saat hizmet veriyor. Çocuklar, yolda bir kedi gördü, pek sevindiler ve kediyi sevdiler. Herkes halinden memnundu. Bu akşam, sivil, sade vatandaş gibi Alanya merkezi gezdik; İlçe Kaymakamını karşısında gören esnaf mutlu oldu, canlılığı ve esnafımızın tavrını görünce ben de mutlu oldum. Kentte hareketlilik var; işlerin önümüzdeki aylarda daha da artması beklentisi var."
 
Son Güncelleme: 29.06.2015 02:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81