Tanrıseven, EMITT Fuarı'nı değerlendirdi

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, dört gün süren EMITT Fuarı’nın Alanya’nın tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Tanrıseven, EMITT Fuarı'nı değerlendirdi

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, dört gün süren EMITT Fuarı’nın Alanya’nın tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

26 Ocak 2015 Pazartesi 02:39
Tanrıseven, EMITT Fuarı'nı değerlendirdi
Yurt içi ve yurt dışından oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği EMITT Fuarı sona erdi. Dört gün süren EMITT Fuarı’nda Alanya'nın etkin tanıtımı sağlanırken bir yandan da Alanya’nın tek elden tanıtılması için uzlaşı sağlanması büyük memnuniyet yarattı. Daha önceki fuarlarda ALTSO ile ALTİD-ALTAV ayrı stantlar açarak tanıtım yaparken bu yılki EMITT Fuarı’nda Kaymakam Tanrıseven’in öncülüğüyle taraflar arasındaki ikilik sona erdi. 
"ALANYA İÇİN BİRLİK BERABERLİK DEVRİ BAŞLADI"
Alanya için birlik devrinin başladığı EMITT Fuarı’nı değerlendiren Kaymakam Tanrıseven, fuarda Alanya'nın tanıtımının etkin bir şekilde gerçekleştiğini belirterek “Daha da önemlisi, bundan sonrası için birlik beraberlik adına oldukça önemli bir adım atıldı. Fuar’da Edirne’den Kars’a birçok il ve ilçeden katılım vardı. Ancak iki ayrı stantla tanıtım yapan tek yer Alanya idi. Bu ikiliğin benim kadar ziyaretçilerin de dikkatini çektiğini gördüm. Tarafların uzlaşmaya ve birlikte hareket etmeye sıcak bakması beni ayrıca memnun etti. Bu yapıcı davranışlarından dolayı ALTSO, ALTİD ve ALTAV başkanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
"BİRLİK ORTAMI DOĞDU"
Kaymakam Tanrıseven, “EMITT Fuarı’nda Alanya’nın asıl kazanımı birlik ortamının doğması oldu. Bu atmosferin genişlemesi için önümüzdeki günlerde birlikte toplantılar yapıp, güzel projelere imza atacağız. Alanya Kaymakamlığı olarak bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Alanya’ya yakışan ikilik değil, birlik ve beraberliktir” dedi. 
 
Son Güncelleme: 26.01.2015 02:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81