Tanrıseven: 'Bindiğimiz dalı kesmeyelim'

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin Alanya'da faaliyet gösteren tüm oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine verdiği kahvaltıya katıldılar.

Tanrıseven: 'Bindiğimiz dalı kesmeyelim'

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin Alanya'da faaliyet gösteren tüm oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine verdiği kahvaltıya katıldılar.

20 Kasım 2014 Perşembe 00:15
Tanrıseven: 'Bindiğimiz dalı kesmeyelim'
Kaymakam Tanrıseven kahvaltıda oda başkanları ile sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Kaymakam Tanrıseven esnafı uyararak "Bindiğimiz dalı kesmeyelim" dedi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin Alanya'da faaliyet gösteren tüm oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine verdiği kahvaltıya Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel katıldı. Kaymakam Tanrıseven, kahvaltıda yaptığı konuşmada yaklaşık olarak 2 aydan beri Alanya’ya hizmet etme gayreti içinde olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Alanya'da Kaymakam olarak vatandaşlarımıza hizmet etmekten, ilçemize hizmet etmekten duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Değerli arkadaşlar gerçekten Alanya sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en önemli turizm yerlerinden biri ve bir marka aynı zamanda. Eğer Alanya gibi bir markamız varsa, bizlerin de yapması gereken bu markanın değerini arttırmak için daha fazla çalışmalıyız” dedi.
 
“İLÇEMİZİN MARKA DEĞERİNİ DÜŞÜRMEYELİM”
 
Kaymakam Tanrıseven konuşmasının devamında “Bugün Antalya’ya gelen her 3 turistten biri Alanya’ya geliyor. Bununda kadrini, değerini iyi bilmemiz gerekiyor. Alanya’mıza gelen turistleri rahat ettirmek, onları tedirgin etmemek, hanutçuluk yapmamak hepimizin görevi. Eğer turistin huzurunu kaçırmazsak, göreceksiniz ki turistler daha rahat esnafların arasında dolaşacak, sizler daha fazla satış yapacaksınız, Alanya’mız daha da turist kazanacak, esnaf kazanacak, Türkiye kazanacak. Bu bilinçle hareket etmemiz gerekiyor. Alanya’da sohbet ettiğim  her esnaf hanutçuluktan şikayet ediyor, bu hanutçuluğu bitireceksek bizler bitireceğiz. Gerek kolluk kuvvetleri, kamu otoritesi olarak bizler, gerek yerel yönetimler belediyelerimiz ve esnafımız el birliği ile bitireceğiz. Sizlere şunu ifade etmek isterim 'Bindiğimiz dalı kesmeyelim, ilçemizin marka değerini düşürmeyelim.' Yeni turizm sezonunda el birliği, güç birliği yaparak daha güvenli ve turistlerin daha huzurlu dolaştığı bir ilçe olalım” dedi.
Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı konuşmada “Bizim esas gayemiz bölgemize yön verecek konularda esnaf ve sivil toplum örgütleriyle birlikte karar vermek ve birlikte yönetmek taraftarı oldum” dedi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok ise yaptığı konuşmada “ Esnaf ve Sanatkarların çeşitli sorun ve sıkıntıları var, bulunduğumuz makam bu sorun ve sıkıntıları yerel yönetimle, yerel idarecilerle birlikte çözüme ulaştırma makamıdır. Bizler bu sorunları hep birlikte çözme gayreti içinde olacağız” dedi. 
 

Son Güncelleme: 20.11.2014 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81