Tanıtım maratonunun yankıları devam ediyor

Antalya’yı anlatmak için tanıtım maratonuna çıkan Başkan Türel’in Avrupa temasları, farklı ülkelerin gazetelerinde yer bulmaya devam ediyor.

Tanıtım maratonunun yankıları devam ediyor

Antalya’yı anlatmak için tanıtım maratonuna çıkan Başkan Türel’in Avrupa temasları, farklı ülkelerin gazetelerinde yer bulmaya devam ediyor.

23 Haziran 2016 Perşembe 21:21
Tanıtım maratonunun  yankıları devam ediyor
Antalya’yı anlatmak için tanıtım maratonuna çıkan Başkan Türel’in Avrupa temasları, farklı ülkelerin gazetelerinde yer bulmaya devam ediyor. Son olarak, Norveç’in en yüksek tirajlı günlük gazetesi Aftenposten, Başkan Türel’in Antalya ve turizmle ilgili görüşlerine yer verdi.
Geçtiğimiz hafta Norveç’te görüşmelerde bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in temaslarını, ülkenin en büyük günlük gazetesi olan Aftenposten sayfalarına taşıdı. Türkiye turizmi üzerinde değerlendirmelerde bulunulan haberde Türel’in Antalya ile ilgili görüşleri geniş yer buldu. Norveçlileri Antalya’ya davet eden Başkan Menderes Türel, “Antalya çok güvenli bir şehir. Üstelik seyahatinizi şimdi çok daha makul fiyata almanız mümkün” dedi.

TURİSTLERİ KORUYORUZ
“Antalya güvenli mi?” sorusunu yanıtlayan Başkan Türel, “Şehre girmenin yalnızca 3 yolu vardır ve bunlar güvence altına alınmıştır. Otellerde yüksek güvenlik önlemleri mevcut ve ayrıca şehirden ayrı konumlanmış durumdalar. Turistlerimizi koruyoruz, ayrıca şehrimizde sürekli büyük etkinlikler, konserler ve festivaller düzenliyoruz ve bugün kadar herhangi bir şey yaşanmadı” dedi.

YAZ AYLARINDA UCUZ TATİL
Aftenposten Gazetesi’nden Camilla  Flaatten’in yaptığı haberde Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya turizm bölgesinin güvenli bir liman olduğunda ısrar ettiği ve Norveçliler’in tatil için Antalya’yı tercih edeceğine inandığı belirtildi. Aynı haberde Başkan Türel’in turizm sektöründe dünya genelinde yaşanan daralmadan Antalya’nın da etkilendiğini anlattığı vurgulandı. Gazete, Türel’in bu daralmanın otel fiyatlarında düşüşlere neden olduğunu, Antalya’yı tercih edecek turistlerin bu sene çok kaliteli hizmeti daha uygun fiyata alacaklarını söylediğini aktardı.

HAVALİMANINI GÜVENLİK STANDARDI YÜKSEK
Gazete Antalya ICF Airport Direktörü Yaşar Döngel’in “Antalya Uluslararası Havalimanı’nın güvenlik standardı çok yüksek. Hatta Avrupa havaalanlarından da yüksek standartlarımız var.  Hem yolcular hem bagajlar uçağa gitmeden önce tamamen taranıyor” sözlerine de yer verdi.
Gazetenin internet sitesinde de yayınlanan haberde Antalya'nın Konyaaltı sahili başta olmak üzere farklı bölgelerinin fotoğrafları kullanıldı.
Son Güncelleme: 23.06.2016 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81