Suriyeli dehşeti

Alanya'da Suriyeli Tarım İşçisi Abdurrahman Ç, patronunun 50 yaşındaki eşi Rabia Doğan'ı darp ederek başını yere çarpması sonucunda boynu kırılarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Suriyeli dehşeti

Alanya'da Suriyeli Tarım İşçisi Abdurrahman Ç, patronunun 50 yaşındaki eşi Rabia Doğan'ı darp ederek başını yere çarpması sonucunda boynu kırılarak hayatını kaybettiği belirtildi.

22 Temmuz 2014 Salı 23:43
Suriyeli dehşeti
Olay önceki gün akşam saat 20.00 sıralarında Alanya'nın Elikesik Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre evin sahibi Mustafa Doğan markete ekmek almaya gittikten sonra eve döndüğünde eşini bulamadı. O sırada bahçede çalışan Suriyeli işçisi Abdurrahman Ç. ise Rabia Doğan'ın nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Bunun üzerine Mustafa Doğan, Abdurrahman Ç., mahalle muhtarı Yusuf Boz ve komşuları Rabia Doğan’ı çevrede aramaya başladı. Rabia Doğan'ın evden çıktığını gören olmaması üzerine evin içinde arama yapıldı. Bu sırada evin içindeki yüklük olarak tabir edilen dolaba bakıldı ve Rabia Doğan'ın cansız bedeni bulundu. Bu sırada paniğe kapılan şüpheli Abdurrahman Ç. kaçmak istedi. Ancak mahalle halkı buna izin vermedi.
Olay yerine çağırılan ambulansla özel bir hastaneye götürülen Rabia Doğan'ın hayatını kaybettiği bildirildi. Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla Alanya Belediyesi morguna kaldırılan Rabia Doğan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cinayet şüphelisi Abdurrahman Ç. ise mahalle halkı tarafından jandarmaya teslim edildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Erkan Ünlü ve jandarma ekipleri, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken cinayet zanlısı Suriyeli Tarım işçisi Abdurrahman Ç.  Alanya Devlet Hastanesi’nde tedavisi yapıldıktan sonra yoğun güvenlik önlemleri altında ifadesi alınmak üzere Alanya Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.
İlçe Jandarma Komutanlığı’nda tercüman vasıtasıyla ifadesi alınan Suriyeli zanlı akşam saatlerinde Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’na çıkartılacak.
 
Mehmet AL
 
Son Güncelleme: 22.07.2014 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81