Süreklilik ödülü Alanya Belediyesi'nin

Alanya Belediyesi, “Tarihi Kentler Birliği Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” kapsamında ikinci kez ‘Süreklilik Ödülü’ aldı.

Süreklilik ödülü Alanya Belediyesi'nin

Alanya Belediyesi, “Tarihi Kentler Birliği Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” kapsamında ikinci kez ‘Süreklilik Ödülü’ aldı.

20 Kasım 2015 Cuma 15:47
 Süreklilik ödülü Alanya Belediyesi'nin
 
 
Kentsel, arkeolojik ve doğal değerlerin yaşatılması için yerel yönetimleri özendirme ve koruma bilinci yaratma amacıyla 14 yıldır düzenlenen “Tarihi Kentler Birliği Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” ödülleri Antalya EXPO Center’da düzenlenen YAPEX Restorasyon Fuarında verildi.
Ödül törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ve Alanya Belediye Kültür Müdürü Nimet Hacıkura katıldılar.
SÜREKLİLİK ÖDÜLÜ İKİNCİ KEZ ALANYA BELEDİYESİ’NİN
Ulusal düzeyde bir çok projesi ödül alan Alanya Belediyesi, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 2013 yılında Tarihi Kentler Birliği’nden süreklilik ödülü kazanan Alanya Belediyesi bu yılda aynı ödüle layık görüldü. Koruma alanında bütüncül bir programı ve kapsamlı senaryoları uzun süre, istikrarlı bir biçimde uygulamaya devam eden belediyelere verilen Süreklilik Ödülü’nü bu yılda Alanya Belediyesi aldı.
HASANAĞALAR RESTORASYONU ÖDÜL GETİRDİ
Hasanağalar Konağı Restorasyonu ile Süreklilik Ödülü’nü Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp aldı. Ödülün kazanılmasında büyük emekleri olan Kültür Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür eden Başkan Yardımcısı Yenialp, “Her yıl Expo Center’de düzenlenen Yapex Restorasyon Fuarı’nda Alanya Belediyesi olarak yerimizi alıyoruz. Fuarda katılımcılar Alanya Belediyesi’nin standına büyük ilgi gösterdi. Tarihimize her alanda başarı ile sahip çıkan ve Alanya’nın geçmişini yansıtan Kültür Müdürlüğümüze teşekkür ederim’’ dedi.
 
Son Güncelleme: 20.11.2015 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81