Son başvuru 27 Nisan'da

4 Mayıs 2014'te gerçekleştirilecek, gelmiş geçmiş en büyük ve benzersiz koşu etkinliklerinden Wings for Life World Run'da kayıtlar için son hafta.

Son başvuru 27 Nisan'da

4 Mayıs 2014'te gerçekleştirilecek, gelmiş geçmiş en büyük ve benzersiz koşu etkinliklerinden Wings for Life World Run'da kayıtlar için son hafta.

25 Nisan 2014 Cuma 03:42
Son başvuru 27 Nisan'da
Dünyadaki 34 noktada aynı anda başlayacak bu küresel yarış deneyiminin parçası olmak isteyenler 27 Nisan'a kadar wingsforlifeworldrun.com adresinden kayıt olabiliyor. Türkiye'nin, Alanya'daki koşuyla katılacağı Wings for Life World Run, omurilik felcine dikkat çekmek ve omurilik sakatlanmalarının kalıcı çözümü için gerçekleştirilecek araştırmalara fon sağlamak amacıyla düzenleniyor.
Tüm dünyada giderek daha fazla ilgi gören toplu koşu etkinlikleri, Wings for Life World Run ile bambaşka bir boyuta taşınıyor. 4 Mayıs 2014 Pazar günü, Türkiye saatiyle 13:00'te başlayacak küresel yarış dünyadaki 34 noktada, saat farkı nedeniyle günün birbirinden farklı zamanlarında ve hava koşullarında yüzbinlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Koşuda sabit bir mesafe, hatta sabit bir bitiş noktası bulunmuyor. Yarış başladıktan yarım saat sonra başlangıç noktasından yola çıkacak takip aracı tarafından geçilen katılımcılar yarıştan elenecek. Her ülkedeki takip araçlarından alınan sinyallere göre sona kalan kadın ve erkek 2 yarışmacı global yarışın tüm dünyadaki kazananları olacak. Global birinciler dünya turu kazanırken her ülkenin kadın ve erkek birincileri ise gelecek yıl istedikleri bir parkurda koşma hakkına sahip olacak.
EFSANE SPORCULAR DA YARIŞACAK
Yarışın dünyadaki direktörlüğünü ünlü Olimpik atlet Colin Jackson yapıyor. Wings For Life World Run koşu etkinliğine destek veren ve koşmak için kayıt olan dünya çapında 216'dan fazla sporcu bulunuyor. Efsane isimler arasında eski Formula 1 pilotu David Coulthard, efsanevi yarışçı Eddie Jordan ve geçtiğimiz yıl uzaydan dünyaya tarihi bir atlayış gerçekleştiren Felix Baumgartner göze çarpıyor.
 
Son Güncelleme: 25.04.2014 03:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81