Siyasiler ne dedi!

Alanya İskelesi'nin kapanması hakkında Alanyanın siyasi isimleri neler söyledi?

Siyasiler ne dedi!

Alanya İskelesi'nin kapanması hakkında Alanyanın siyasi isimleri neler söyledi?

26 Mart 2015 Perşembe 04:20
 Siyasiler ne dedi!
'Yasa ne diyorsa o'
 
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, İskele'de devlet yatırımı ve projesi olduğunu belirterek, "Yasa ve kanun ne diyorsa o yapılır. Burada kimse yasa ve kanunların üzerinde değildir. Burada kanun neyi gerektiriyorsa o yapılmalıdır. Burası tamamen kapatılmıyor. Kapattırma yok. Burada sadece güvenlik tedbiri alınıyor" diye konuştu. 
 
'Tel örgüye karşıyız'
 
CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Erdoğan Toktaş "O bölge Balıkçılar Kooperatifi’ne tesislerin de yapılması şartı ile kiralandı. Biz balıkçılara her zaman destek verdik ama bu şekilde bir olay olması yanlış. Balıkçıların ‘Biz burayı kiraladık, istediğimizi yaparız’ düşüncesi ile oraya tel örgü çekmesine karşıyız. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kaymakam Hasan Tanrıseven ve balıkçı esnafının burası ile ilgili en yakın zamanda bir çözüm bulmasını istiyoruz. Biz bu uygulamaya CHP olarak karşıyız” dedi.
 
 
'Belediyeyi küçük düşürmeye çalışıyorlar'
 
MHP İlçe Başkanı Hilmi Er “İskele’de bizleri üzen olaylar meydana geliyor. Balıkçılar Kooperatifi’nin İskele’ye demir korkuluk çekme girişimini kınıyoruz. Yapılan girişimin masumane ve iyi niyetlerle yapılmadığını düşünüyoruz. Alanya Belediyesi itibarsızlaştırılmaya ve küçük düşürülmeye çalışılıyor. Bizler Alanya halkının menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. Alanya’nın menfaatini düşündüğünü söyleyen herkesi bu konuda sorumluluk almaya davet ediyoruz. Turizm sezonunun başlayacağı şu günlerde yapılmaya çalışılanlar, turizmi sıkıntıya sokacak girişimlerdir" dedi. 
 
'Vatandaş iskeleyi rahat kullanmalı'
 
Saadet Partisi Alanya İlçe Başkanı Sinan Aktaş, "Biz Saadet Partisi olarak Alanya İskelesi'nin hiç bir şekilde kapanması taraftarı değiliz. Oraya demir korkuluk çekilmesi doğru değil tamamen açık olmalı. Hatta yabancı gemilerin yanaştığı kısımın gemilerin olmadığı zamanlarda vatandaşın kullanımına açık olmalı.İskele bölgesinde hiç bir şekilde demir korkuluk yer almamalı. Hem görüntü olarak hoş değil, hem de turizm açısından hoş değil. Orayı vatandaşlarımız rahat bir şekilde kullanabilmeli" dedi. 
 
Son Güncelleme: 26.03.2015 04:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81