Sirkeli'den Öğretmenler Günü mesajı

CHP Alanya Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sirkeli'den Öğretmenler Günü mesajı

CHP Alanya Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

24 Kasım 2014 Pazartesi 01:57
Sirkeli'den Öğretmenler Günü mesajı
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli, Millet Mektepleri'nin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım gününün, 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlandığını söyledi. Öğretmenlerin en değerli varlıklar olduğunu kaydeden Sirkeli, eğitim sisteminde birçok sorun olduğunu dile getirdi. Sirkeli,"Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhurbaşkanı bile öğretmenden sonra gelir” anlayışı ile inşa ettiği eğitim sistemimiz ve bu sistemin baş tacı öğretmenlerimiz son yıllarda olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım tarihini buruk bir şekilde karşılamaktadır.  
Bugün öğrencisi ve öğretmeni ile birçok sorunun yaşandığı eğitim sistemimiz maalesef sürdürülebilirliğini kaybetmiştir. Her geçen gün daha ağır sorunlarla karşı karşıya kalmaktadırlar. Bir yandan görevlerinin başında olan öğretmenler ve onların sorunları var. Öte yandan atanamayan yüz binlerce öğretmen var. Bu öğretmenler maalesef farklı meslekleri yapmak zorunda bırakılmaktadırlar.  CHP Alanya İlçe Kadın Kolları olarak başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, 24 Kasım öğretmenler gününüzü içtenlikle kutluyoruz" dedi.
 
Son Güncelleme: 24.11.2014 02:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81