ŞİMDİ NE OLACAK?

‘Olağanüstü Kurultay’ davetine katılımların ardından MHP, Antalya'da adeta kaynayan kazana döndü. Görevden alınan İl Başkanı Adnan Kaya’nın yerine partinin açık olduğunu gösterme adına MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş getirildi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

‘Olağanüstü Kurultay’ davetine katılımların ardından MHP, Antalya'da adeta kaynayan kazana döndü. Görevden alınan İl Başkanı Adnan Kaya’nın yerine partinin açık olduğunu gösterme adına MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş getirildi.

17 Mayıs 2016 Salı 22:42
ŞİMDİ NE  OLACAK?
‘Olağanüstü Kurultay’ davetine katılımların ardından MHP, Antalya'da adeta kaynayan kazana döndü. Görevden alınan İl Başkanı Adnan Kaya’nın yerine partinin açık olduğunu gösterme adına MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş getirildi. Kocabaş'ı ilk ziyaret eden ise Türkdoğan oldu. Bundan sonraki sürecin ne olacağı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan eski Milletvekili Yıldız, “Ülkenin huzurunu bozmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürenlerin artık partimizde işi olmayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın!” dedi.

ER: ŞUANDA SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ
Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı muhaliflerin yanında yer alan ve olağanüstü kurultay davetine katılan MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya’nın görevden alınmasının ardından MYK Üyesi Hüseyin Kocabaş görevi devraldı. Kısa bir açıklama yapan Kaya, karara saygı duyduğunu belirtti. İl Teşkilatı’nın ardından gözler, olağanüstü kurultay davetine katılan Alanya ve Gazipaşa’ya çevrildi. Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, dün yapacağını duyurduğu açıklamayı ertelediğini belirterek süreci takip edeceklerini söyledi.

YILDIZ, HABER ALANYA’YA DEĞERLENDİRDİ
MHP’deki süreç hakkında gazetemize değerlendirmelerde bulunan 23. Dönem MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, teşkilatın kapatılmadığını vurgulayarak Kocabaş’ın geçici olarak görevlendirildiğini ve genel merkezin yeniden atama yapacağını ifade etti. Şuanda ilçelerle ilgili bir tasarruf olmadığını belirten Yıldız, “Ancak olmayacağı anlamına da gelmiyor. İhtiyaç duyulan düzenlemeler yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HAREKETİN LİDERİ TEKTİR, O DA BAHÇELİ’DİR
“Biz sadece lidere bakarız” diye konuşarak ‘Lider- Teşkilat Doktrini’ne vurgu yapan Yıldız, “Lider ne diyorsa ona bakarız. Onun dışında kimin ne dediği bizi ilgilendirmez. Hareketin lideri tektir, o da Devlet Bahçeli’dir.” dedi. Türkiye’de bazı planlamaların ve yeni hesapların yapıldığını ifade eden Yıldız, “Bu hesaba iktidar partisi de dahil olmak üzere el atılıyor. Genel başkanımız Haziran seçimleri öncesi ‘5’inci parti gelecek’ demişti. İnşallah Türkiye bu hesapları, kitapları atlatır” dedi.

ÜLKÜCÜYÜM DİYEN ÜLKÜCÜ GİBİ DAVRANSIN
Yıldız, “Bu hesapların ekmeğine yağ süren her kim varsa bu partide işi olmayacak. Genel başkanımız tarih olarak da belirtti. Herkes tavrını ona göre düzenleyecek. Kendisini ülkücü olarak adledenler ülkücü gibi davranmalılar. Basındaki, sosyal medyadaki ifadelerine dikkat edecekler. Farklı fikirler düşünübilirler, medeni ölçüde ifade edebilirler. Ama hakaret etmemeliler, suçlamamalılar. Bunların hiçbir faydası olmayacağını kendileri de görecekler. MHP çok badirelerden geçti. Biz bu badireleri de atlatırız” diye konuştu.

HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMANLIK DUYMUYORUM!
Geçmişte bazı görevlendirmeler verdiği ve makamlara getirdiği kişilerin de şuanda muhaliflerin safında yer aldığı hatırlatılan Yıldız, “Ben hayatımda hiçbir şeyden pişman olmadım. Benim için makam mevkinin hiçbir önemi yok. Ülkücü ünvanım benim için en büyük değerdir. Geçmişte o günün şartlarında yapılması gereken en doğru işleri yapmışımdır. Şuandaki durum o kişilerin kendileri ile alakalıdır. O kişilere göre yaptıkları doğrudur. Ama yaşananlar geçmişi değiştirmez.” şeklinde konuştu. 8’DE

Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 17.05.2016 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81