Silahlı zanlı teslim oldu

Alanya'da restoran önünde bir kişiyi ayağından vurduktan sonra kaçan firari zanlı önceki gece polis ekiplerine giderek olaydan pişman olduğunu söyleyip teslim oldu.

Silahlı zanlı teslim oldu

Alanya'da restoran önünde bir kişiyi ayağından vurduktan sonra kaçan firari zanlı önceki gece polis ekiplerine giderek olaydan pişman olduğunu söyleyip teslim oldu.

19 Ağustos 2014 Salı 14:06
Silahlı zanlı teslim oldu
21 Temmuz gecesi bir restoran önünde bir kişiyi ayağından vurarak kaçan zanlı Fatih Z. (35),  önceki gün devriye gezen polis ekiplerine giderek olaydan dolayı pişman olduğunu söyleyerek teslim oldu. Zanlı Fatih Z. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürülerek ifadesi alındı. İfadesinin ardından Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’na çıkartıldı.
 OLAYIN GEÇMİŞİ 
Olay 21 Temmuz gecesi saat 03:00 sıralarında Şekerhane Mahallesi Kalgıdım Sokak üzerindeki bir restoran önünde meydana geldi. Mevlüt G. (23), ile Ercan G. (29), birlikte  otururken, daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Burhan D. (30), Mevlüt G,'i dışarı çağırıp konuşmak istedi. Ancak Mevlüt G, konuşmak istemeyince zanlı Burhan D, yanındaki şahışa "Ateş et" demesi üzerine  firari zanlı şahış belindeki silahı çıkartarak, Mevlüt G'i bir el ateş ederek ayağından yaraladı. Zanlı Burhan D, yanındaki zanlıya tekrar "Ateş et" demesi üzerine  şüpheli ikinci kez Mevlüt G.'e  ateş etmek istedi, ancak silah tutukluk yapınca ateş edemeden olay yerinden silahıyla birlikte  kaçtı. Ayağından yaralanan Mevlüt G. çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi edilirken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
 
Mehmet AL
 
Son Güncelleme: 19.08.2014 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81