Sezon öncesi toplandılar

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Başkanlığında yeni turizm sezonu öncesi uygulanacak fiyat tarifelerini belirlemek üzere bir toplantı yapıldı.

Sezon öncesi toplandılar

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Başkanlığında yeni turizm sezonu öncesi uygulanacak fiyat tarifelerini belirlemek üzere bir toplantı yapıldı.

28 Mart 2015 Cumartesi 00:10
 Sezon öncesi toplandılar
Alanya Otelciler ,Pansiyoncular,Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası’nın belirlemiş olduğu fiyat tarife artışının fazla olması nedeniyle Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir toplantı yapıldı. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında yapılan toplantıda 2015 yılı için uygulanacak yeni fiyatlar gözden geçirildi. Özellikle çay fiyatı yüksek bulunarak çayın fiyatının 2015 yılı için 2 (iki) lira olması kararlaştırıldı. Bunun yanı sıra enflasyon oranı üzerinde artış gösteren bazı ürünlerde de indirim kararı alındı.
Yeni fiyat tarifesinin karara bağlandığı toplantı sonrası bir açıklama yapan  Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven “Turizm sezonunda fiyatlar konusunda turistleri ve vatandaşımızı ürkütmeyelim. Fiyatlarda dengeyi tutalım ve aşırıya kaçmayalım. Kimse vatandaşımızı ve gelen turisti  kandırmaya çalışmasın. Bazı ürünlerin fiyatında indirime gittik, her yerde aynı fiyat tarifesinin uygulanması gerekiyor. Lokantaların ve esnafın verilen fiyat tarifelerine uyması gerekir’’ dedi.Alanya  Pansiyoncular ve Lokantacılar  Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ise yaptığı açıklamada “Verdiğimiz tarifelerin kontrolünü yapacağız ve aşırıya kaçanların takipçisi olacağız. Tarife konusunda çift başlılığı ortadan kaldıracağız ve bu yönde denetimlerimizi artıracağız’’ dedi.Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Dr.Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Ticaret Odası temsilcisi Serdar Uygun ve Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci katıldı.
 
Son Güncelleme: 28.03.2015 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81