Sevgilileri bekliyorlar

Alanyalı çiçekçiler "14 Şubat Sevgililer Günü" için hazırlıklarını tamamladılar.

Sevgilileri bekliyorlar

Alanyalı çiçekçiler "14 Şubat Sevgililer Günü" için hazırlıklarını tamamladılar.

13 Şubat 2015 Cuma 22:49
 Sevgilileri bekliyorlar
Bugün Sevgililer Günü olması nedeniyle hediyelik eşyalar ve çiçekler tezgahlarda yerini aldı. İşletmeciler, bugün müşteri ilgisinin büyük olacağı beklentisinde bulunuyorlar.  Nergis Çiçekçilik, Alanya Çiçek Galerisi, Hasbahçe Çiçekçilik, Karmen Çiçekçilik, Dünya FA  Çiçekçilik, Barış Çiçekçilik ve Jasmin Peyzaj, Sevgiler Günü için değerlendirme yapan Çiçekçi esnafı, “Çiçekle imiz ve hediyelik ürünlerimiz tezgahlarda yerini alırken, müşteri ilgisinin yüksek olacağını tahmin ediyoruz. Bizler sevdiklerimizin sadece 14 Şubat Sevgililer Günü’nde değil her gün hatırlanması gerektiğini düşünüyoruz. Herkese sağlık, mutluluk ve barış içerisinde bir hayat diliyoruz” şeklinde konuştular.
 
14 ŞUBAT'IN UĞRAK YERİ ÇİÇEKÇİLER
 
14 Şubat Sevgililer Gününde, çiftlerin en uğrak mekanlarından biri de çiçekçilerdir. Kimi bir gülle, kimi bir demet çiçekle sevgilisini mutlu etmek isterken; Haber Alanya ekibi olarak bizde bu anlamlı gün öncesinde  çiçeklere yüklenen anlamları araştırdık. "Çiçek yeryüzünde insani değerlerin en önemli figürlerinden biri. Bir insan çok zengin olabilir, trilyoner olabilir, sevgilisine, eşine pırlantalar alabilir ama yanında illa ki bir çiçek ister. Çiçek çok değerli bir semboldür. Dolayısıyla 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanan bu özel günde dünyamızda çiçekçiler 14 Şubat'ı dört gözle bekliyorlar. Zira çiçekte satışın en yoğun olduğu gün 14 Şubat'tır. O gün özellikle kırmızı gül çok satılır. Çünkü aşkı ve sevgiyi ifade eder. Tabi diğer renkler, diğer çiçeklerde de makbuldür.
 
Son Güncelleme: 13.02.2015 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81