Serdar Deliktaş Alanyaspor'da

PTT 1. Lig’in yeni ekibi Alanyaspor, dış transferde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un golcü oyuncusu Serdar Deliktaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Serdar Deliktaş Alanyaspor'da

PTT 1. Lig’in yeni ekibi Alanyaspor, dış transferde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un golcü oyuncusu Serdar Deliktaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 05:36
Serdar Deliktaş Alanyaspor'da
Geçtiğimiz günlerde Orduspor’dan Canberk Dilaver’i kadrosuna katarak dış transferde atak yapan Alanyaspor, önceki sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giyen Serdar Deliktaş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yapılan imza törenine Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Paşaoğlu, Bilal Gömeç, Fahri Özçelik, Mehmet Uslu ve Zülfikar Bozdoğan katıldı. 2013-2014 sezonunda 33 lig maçı ve 3 Türkiye Kupası maçında forma giyen Deliktaş, attığı 11 golle adından söz ettirdi. 
BEKLENTİMİZ YÜKSEK
İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Hafta içinde kongremizi yaptık. Genel Kurul’un hemen ardından transfer çalışmalarına başladık. PTT 1. Lig’in tecrübeli ve başarılı oyuncularından Serdar Deliktaş ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya vardık. Serdar’dan beklentilerimiz yüksek. İki taraf içinde hayırlısı olsun” diye konuştu. Alanyaspor’a transferinden dolayı mutluluk duyduğunu kaydeden başarılı oyuncu Serdar Deliktaş ise, “Alanyaspor ligin yeni takımı. Buradaki beklentiyi biliyorum. Karşılaştığım bu sıcak ve aile ortamında, lige iyi hazırlanıp başarılı olmak istiyorum. İnşallah Alanyaspor’u istenilen noktaya taşıyacağız” dedi. 
ERZURUM'DA TURNUVA
Lig hazırlıklarını sürdüren Alanyaspor, Davraz kampının ardından 2. etap çalışmaları için Erzurum’a gidecek. 30 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında 1. Lig takımlarının yer aldığı turnuvaya katılacak olan Alanyaspor, ilk maçını 3 Ağustos’ta Karşıyaka ile oynayacak.
 
Son Güncelleme: 08.07.2014 05:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81