Sebastian Müslüman oldu

Yaklaşık 10 yıldır tatil için Alanya'ya gelen 30 yaşındaki Alman vatandaşı Castıllo Pinto Sebastian, Alanya Devlet Hastanesi'nde sünnet olarak Müslüman oldu.

Sebastian Müslüman oldu

Yaklaşık 10 yıldır tatil için Alanya'ya gelen 30 yaşındaki Alman vatandaşı Castıllo Pinto Sebastian, Alanya Devlet Hastanesi'nde sünnet olarak Müslüman oldu.

11 Temmuz 2015 Cumartesi 00:14
Sebastian Müslüman oldu
Yaklaşık 10 yıldır  tatil için Alanya'ya tercih eden 30 yaşındaki Alman vatandaşı Castıllo Pinto Sebastian, kaldığı süre içinde Türk aile yapısından etkilenerek Müslümanlığı araştırmaya başladı. Bu yılda tatil için Alanya'ya gelen Sebastian, Müslüman olmaya karar verdi. Türk halkını ve Müslümanları çok sevdiğini belirten Sebastian, Müslüman olmak için sünnet olması gerektiğini öğrendi. Bunun üzerine Alanya Devlet Hastanesi'ne müracaat ederek burada yapılan operasyonla sünnet oldu. 
 
"DOĞRU ZAMANIN GELMESİNİ BEKLEDİM"
Üroloji bölümünden Doktor Erol Bıyık, önderliğinde gerçekleşen ameliyatla sünnet olan Sebastian, yaşadığı mutluluğu Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan ve hastane personeli ile paylaştı. Sebastian uzun süredir Müslüman olmayı düşündüğünü belirterek, "Doğru zamanın gelmesini bekledim. Ramazan ayı nedeniyle gördüklerimden de etkilenerek böyle bir karar aldım. Ameliyatım başarıyla gerçekleşti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İslamiyet'i seçtiğimi için çok mutluyum" dedi. Başhekim Yazan'da İslamiyeti seçtiği için Sebastian'ı tebrik ederek,"Mübarek Ramazan ayında bir Alman vatandaşının Müslüman olmasına vesile olmaktan gurur duyduğumuzu bütün ekibimiz adına belirtmek isteriz" ifadelerini kullandı.
 
Son Güncelleme: 11.07.2015 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81