SAMSUN KEYFİ

Alanyaspor Erzurum CUP’da oynadığı ikinci hazırlık maçında Samsunspor'u Efecan'ın 84. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

SAMSUN KEYFİ

Alanyaspor Erzurum CUP’da oynadığı ikinci hazırlık maçında Samsunspor'u Efecan'ın 84. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 04:19
SAMSUN KEYFİ
 
İLK YARI GOLSÜZ GEÇTİ
Lig hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Alanyaspor Erzurum CUP'da oynadığı ikinci maçta Samsunpor'u 1-0 yendi. Alanyaspor maça kalede Haydar, savunmada Sercan, Koray, Adem, Canberk, orta alanda Efecan, Emre, Cipsah, ilerde Eren ve aydın on biri ile mücadele etti. İlk yarı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve her iki takımda az sayıda da olsa rakip kalede tehlikeler yarattı. Tarafların çabaları sonuç vermeyince ilk yarı golsüz geçildi.
1-0 İLE GÜLDÜK
Karşılaşmanın ikinci yarısına Alanyaspor kalede Atacan, savunmada Alper, Gökalp, Cemil, Kerem, orta alanda Efecan, Cipsah (Dak 70 Rauf), Emre, Burak, ilerde Serdar ve Ayite on biri ile mücadele etti. İkinci yarıda üstün oynayan ve pozisyonlar bulan taraf Alanyaspor oldu. Mücadelenin 84. dakikasında sol kanattan gelişen Alanyaspor atağında Burak soldan süratle ceza sahasına girdi müsait durumdaki Efecan'ı gördü. Bu oyuncu plase bir vuruşla topu Samsunspor ağlarına gönderdi.
 
 
MAÇTAN NOTLAR
 
- Alanyaspor'da hasta olan Timuçin ile  hafif sakatlığı bulunan Türker, sakatlık sonrası tedavileri süren Kazım ve Ünal dünkü maçta forma giymedi.
- Genç takımdan kampa katılan Rauf maçın son 20 dakika oyuna dahil oldu.
- Alanyaspor'un Gana transferi Yussif Cipsah dün ilk kez Alanyaspor forması giydi 70 dakika sahada kaldı.
- Karşılaşmayı Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Başkan yardımcısı Bilal Gömeç de izledi.
- Turnuvada oynanan diğer maçta Karşıyaka, Bucaspor'u 2-0 mağlup etti.
- Erzurum Cup'taki son maçlar Alanaspor'la Bucaspor ve Samsunspor'la - Karşıyaka arasında Pazartesi günü oynanacak.
 
Son Güncelleme: 09.08.2014 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81