Şahin, sorunları dinledi

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Öğretmenevi’nde 23. Meslek Komitesi üyeleriyle istişare toplantısında buluştu.

Şahin, sorunları dinledi

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Öğretmenevi’nde 23. Meslek Komitesi üyeleriyle istişare toplantısında buluştu.

22 Mayıs 2015 Cuma 02:56
Şahin, sorunları dinledi
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, dün  Alanya Öğretmenevi’nde 23. Meslek Komitesi (Taşımacılık, Su Sporları, Rent A Car) üyeleriyle istişare toplantısında buluştu. Kahvaltılı istişare toplantısına, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yanı sıra, ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay, ALTSO yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda komite üyesi katıldı. 23. Meslek Komitesi üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Şahin, ALTSO yönetim kurulu faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Üyelerin sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Başkan Şahin, ALTSO yönetimi olarak sorunların çözümü konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. 
 
“DEVLET ÜNİVERSİTESİNDEN ORTALAMA 500 MİLYON TL GELİR”
 
Alanya Devlet Üniversitesi’nde öğrenci hedeflerinin 40 bin olduğunu hatırlatan Başkan Şahin, “Devletten gelecek olan 100 Milyon TL, öğrencilerin harcamalarından gelecek olan 280 Milyon TL ve yapılacak olan projelerden gelecek olan paralarla Alanya’mıza yıllık 500 Milyon TL civarında bir girdi olacak” dedi. 
Başkan Şahin, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım" dedi.
 
"TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU"
 
ALTSO’nun yapımını üstlendiği ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu’na da değinen Başkan Şahin, yüksekokul sayesinde kalifiye eleman ihtiyacına uygun mezunlar yetiştirilmesinin hedeflendiğini söyledi. Başkan Şahin, 2 bin öğrenci kapasiteli olacak ALTSO Turizm MYO’yu 2016 eğitim sezonuna tamamlamayı istediklerini de dile getirdi. 
 
"YENİ TOPTANCI HALİ"
Türkler Mahallesi’ne ALTSO öncülüğünde yapılacak olan toptancı hali projesinde büyük aşama kaydettiklerini vurgulayan Başkan Şahin, Alanya’ya modern bir hal kazandıracaklarını ifade etti. AKDAĞ Kayak Merkezi’ne de değinen Şahin, bu konunun da takipçisi olduklarını vurguladı.
ALTSO Akademi’nin 2015 yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri’nin devam ettiğini ve 13 Haziran’a kadar her cumartesi düzenleneceğini belirten Başkan Şahin, ALTSO yönetimi olarak hedeflerinin görev süresi boyunca toplamda 50 bin kişiye sertifika vermek olduğunu dile getirdi.
 
“ANKARA İRTİBAT OFİSİ’Nİ AÇTIK”
 
Şahin, ALTSO yönetimi olarak her zaman üyelerle birlikte olacaklarını ifade ederek, “Üyelerimizin sorunlarını dinleyip çözüm üretiyoruz ve üretmeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda ALTSO-Ankara irtibat ofisini üyelerimizin hizmetine açtık. Bundan ayrı olarak odamız bünyesinde hukuk ofisimizi açtık. Her Çarşamba ve Cuma günleri ALTSO üyelerine hukuk danışmanlığı hizmeti veriliyor. ALTSO yönetimi olarak odamıza bir de cenaze arabası kazandırdık. Bunu oda bütçesinden tek kuruş çıkmadan, yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızın desteğiyle üyelerimizin hizmetine sunduk” dedi. 
 
“TANITIMA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
 
ALTSO Yönetimi olarak Alanya’nın tanıtımı için önemli adımlar attıklarını dile getiren Başkan Şahin, yurt dışında gerçekleştirilen fuarlara iş gezileri düzenlediklerini söyledi. Online tanıtım için de çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Şahin, Finlandiya’nın Fox TV kanalında Alanya’da yaşayan Finlandiyalıların konu alındığı bir dizinin de yayınlanacağını söyledi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemizde gerçekleştirilen her türlü organizasyona destek olduklarını aktaran Şahin, “Odamız ilçemizde gerçekleşen ve tanıtıma katkı yapan tüm sosyal, sanatsal ve spor organizasyonlarında yerini almaktadır. Bu kapsamda, turizm festivali, jazz günleri, plaj voleybolu, plaj futbolu, triathlon, off road gibi organizasyonlara oda bütçesinden destek olundu” dedi. 
 
 “93 BİN İMZA TOPLADIK”
 
Doğalgazın Alanya’ya gelmesi konusunda ALTSO olarak öncü olduklarını ve bir imza kampanyası başlattıklarını dile getiren Başkan Şahin, kampanya çerçevesinde toplanan 93 bin imzayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a verdiklerini söyledi. Şahin, Yıldız’ın doğalgazın Alanya’ya gelmesi için söz verdiğini açıklayarak, “Bu konuda her türlü desteği veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.  Macaristan Büyükelçisi Janos Hovari ile ALTSO arasında imzalanan ticari vize protokolü hakkında bilgiler veren Şahin, “Alanya, yapılan bu protokolle önemini bir kez daha kanıtladı” dedi.  Üye aidatları konusunda da önemli bilgiler paylaşan Şahin, üye aidatlarına zam yapmadıklarını belirterek, “ALTSO bünyesinde kullanılan internet, sms ve telefon ücretlerinde yeni düzenlemeler yaptık. Yeni anlaşmalar neticesinde odanın bütçesine yansıyan yükü hafiflettik. Yaklaşık yüzde 30-40 oranında rakamlarda para odamızın bütçesinde kaldı” diye konuştu. Şahin’in konuşmasının ardından kahvaltıya katılan üyeler, yaşadıkları sıkıntıları ve yapılmasını istedikleri projeler konusunda söz alarak, Şahin’e ilettiler.  Şahin, üyelerden gelen istekleri tek tek not alarak, gereken çalışmaların yapılacağını söyledi. Sosyal medya, asistan servisi, vize ofisi ve sticker çalışmaları gibi konulara da değinen Şahin, üyelerin istekleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını vurguladı.ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, 21 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 09:30’da Alanya Öğretmenevi’nde 23. Meslek Komitesi (Taşımacılık, Su Sporları, Rent A Car) üyeleriyle istişare toplantısında buluştu.  Kahvaltılı istişare toplantısına, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in yanı sıra, ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay, ALTSO yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda komite üyesi katıldı. 23. Meslek Komitesi üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Şahin, ALTSO yönetim kurulu faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Üyelerin sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Başkan Şahin, ALTSO yönetimi olarak sorunların çözümü konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. 
 
Son Güncelleme: 22.05.2015 02:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81