Şahin: Okulu bitirdik

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

Şahin: Okulu bitirdik

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

20 Ağustos 2016 Cumartesi 00:37
Şahin: Okulu bitirdik
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu’nun konuşulduğu ziyarette Başkan Şahin, “Çok şükür okulumuzu bitirdik” dedi. ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Banu Okan Kavukçu ile Ali Kamburoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Rektör Pınarbaşı, Şubat ayında başlayan ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu inşaatının artık bitme noktasına geldiğini söyledi. Rektör Pınarbaşı, “Şubat’ta başlayan ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu binamız bu ay bitiyor, hatta bitti diyebiliriz. Yani Şubat’ta başladı, Ağustos’ta bitti. Bu açıdan Sayın Başkanımız Mehmet Şahin’e minnettarız. Çok hızlı, başarılı ve istediğimiz şekilde binayı yaptılar. Bunu sene öğrenci sayımız 8 bini geçecek inşallah. O yüzden bizim acil yeni binalara ihtiyacımız vardı. ALTSO Turizm Meslek Yüksekolulu binası bu açıdan bize can simidi gibi geldi. Sayın başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine tekrardan çok teşekkür ederim” dedi.
 
ŞAHİN: “ARA ELEMAN SORUNU BİTECEK”
ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler veren Başkan Şahin ise, “Bilindiği gibi ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu kararını odamızca almıştık. Okulumuzun protokolünü Alanya’mızın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile rektörümüzün katılımıyla odamızda imzalamış ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılına yetiştireceğimizi, Eylül ayında eğitimlerin başlayacağı sözünü vermiştik. Çok şükür okulumuzu bitirdik, şimdi son temizliği yapılıyor. Yani Eylül ayı değil, Ağustos ayının sonunda Sayın Rektörümüze, Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne bizim hediyemiz olacak, ALTSO olarak dönemimizin hediyesi olacak. Turizm sektöründen yaşanan ara eleman sıkıntısını okulumuzla ortadan kaldırmak istedik. Garsondan, animatöre, kat görevlisine kadar burada kalifiye elemanları yetiştireceğiz” dedi.
 
'EĞİTİMDE ÇOK ŞANSLIYIZ'
Başkan Şahin, “Alanya olarak eğitimde çok şanslıyız. Eğitime büyük önem veren Alanya’mızın gururu bakanımız var. Gerçekten samimi ve olanca gücüyle çalışan, heyecanı en üst seviyede olan bize de lokomotif olan ALKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı var. Ben kendisini tebrik ediyorum, bir Alanyalı olsa Alanya için ancak bu kadar hizmet verebilirdi. Yönetim kurulu üyelerimizle, meclis üyelerimize de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 20.08.2016 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81