Şahin, EMITT'i değerlendirdi

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, EMITT Fuarı'nda Alanya'nın tanıtımının en güzel şekilde yapıldığını belirterek, "Bundan sonra da inşallah birlik beraberlik çerçevesinde çatıyı genişlettikten sonra tanıtıma devam edeceğiz" dedi.

Şahin, EMITT'i değerlendirdi

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, EMITT Fuarı'nda Alanya'nın tanıtımının en güzel şekilde yapıldığını belirterek, "Bundan sonra da inşallah birlik beraberlik çerçevesinde çatıyı genişlettikten sonra tanıtıma devam edeceğiz" dedi.

27 Ocak 2015 Salı 03:03
Şahin, EMITT'i değerlendirdi
 
Dünyanın önde gelen turizm fuarlarından olan EMITT Fuarı, 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, fuarda Alanya’nın en iyi şekilde tanıtımının yapıldığını ifade ederek, bundan sonra tanıtımın tek çatı altında yapılacağına dikkat çekti.
“BİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR”
Fuara gelerek ALTSO standını ziyaret edenlere teşekkür eden Şahin, “Öncelikle fuara katılıp, bizi yalnız bırakmayan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş başta olmak üzere İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Antalya Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu, Alanya eski, şimdiki Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya eski, şimdiki Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür ederim” dedi.
ŞAHİN: “KAYMAKAMIMIZ HERKESLE İLGİLENDİ”
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in fuar süresince ALTSO standında durduğuna dikkat çeken Şahin, “Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven bizi orada fuar süresince yalnız bırakmadı, standımızda durdu. Gelenleri, bir turizmci, bir işadamı edasında karşıladı ve herkesle en az bizim kadar tek tek ilgilendi, kendisine ve bizi orada yalnız bırakmayan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e de teşekkür ederim. Başbakanlık Danışmanımız Hayri Çavuşoğlu’na, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim’e, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’na, turizmin duayen ismi Hüseyin Baraner’e, Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir’e, ALKOD Başkanı Ömer Göker’e, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’a, Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu’na, iş adamı Ahmet Çavuşoğlu abimiz ve tüm basın mensuplarına da fuar boyunca bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” diye konuştu.
“ALANYA’YA ÖZGÜ ÜRÜNLER SERGİLEDİK”
Alanya’ya özgü ürünlerin fuarda sergilendiğini söyleyen Şahin, “EMITT hem turizm hem de yöresel ürünlerin tanıtım fuarıydı. Burada ipek böceği kozasından yapılan tablolar, avokado, su kabağı, muz, diken kabağı, keçi boynuzu, badem kahvesi gibi Alanya’ya özgü ürünlerimizi sergiledik. Burada ayrıca Alanya’mızı tanıtıcı broşür, cd ve flash bellek dağıtımı yaptık. Ayrıca, 22 Ocak Perşembe yani fuarın ilk günü akşamı tur operatörlerine ve turizmci arkadaşlarımıza İstanbul Turizm İl Müdür Yardımcısı ile bakan yardımcımızın ve heyetin tamamının katıldığı bir yemekli toplantı yaptık. Orada fikir alışverişinde bulunduk. Yararlı görüşmeler gerçekleştirildi” dedi.
“ÇOK MUTLUYUZ”
EMITT Fuarı’nda yaşanan birlikteliğe de değinen Şahin, “Çok mutluyuz, tanıtım konusunda olması gereken birlikteliği EMITT Fuarı’nda yakaladık. Alanya’mızın tamamını temsil edecek bir çatı inşallah ilerleyen günlerde yapılacak müzakerelerle oluşturulacak. Tanıtım konusunda arkadaşlarımızın üzerinde ağır bir yük vardı. Çağrımıza olumlu cevap verdikleri için arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. 250-300 bin TL ile tanıtım yapmak kolay iş değil. Bundan sonraki süreçte inşallah birlik beraberlik içerisinde tanıtımı yapacağız. Tanıtım sadece fuar alanlarında değil, her zaman söylediğimiz gibi online tanıtım olarak da yapılmalı. Tabii bunlarla ilgili de profesyonel firmalarla çalışmamız gerekiyor. Online tanıtıma girmemiz için çatının genişleyip, bütçenin arttırılması gerekiyor. Bunun için de sağ olsun aklıselim arkadaşlarımız bunu kabul ettiler, bir sıkıntı yok” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 27.01.2015 03:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81