Sağlık Meslek Lisesi'nde eğitim törenle başladı

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Açılış Töreni Özel Alanya Sağlık Meslek Lisesi’nde yapıldı.

Sağlık Meslek Lisesi'nde eğitim törenle başladı

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Açılış Töreni Özel Alanya Sağlık Meslek Lisesi’nde yapıldı.

20 Eylül 2016 Salı 00:22
Sağlık Meslek Lisesi'nde  eğitim törenle başladı
2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Açılış Töreni Özel Alanya Sağlık Meslek Lisesi’nde yapıldı. Tören 12. Sınıf Hemşirelik öğrencisi Okul Başkanı Burak Tönget’in sunumu ve Özel Alanya Sağlık Meslek Lisesi Kurucu Erdal Sayı’nın konuşması ile başladı.
Sayı, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında aralarına katılan yeni öğretmenler ile hazırlıklarını tamamladıklarını, her yeni eğitim öğretim yılında daha iyi şeyler ile öğrencilerin karşına çıkacaklarını ve Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda genç nesiller yetiştirmeye devam edeceklerini belirterek hayırlı bir yıl olması dileğiyle sözlerini tamamladı. Okul Müdürü Arife Albayrak Coşar ise tüm öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim kutladıktan sonra yıl içerinde yapılacaklar hakkında öğrencileri bilgilendirerek öğretmen kadrosunu tanıttı.
Son Güncelleme: 20.09.2016 00:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81