Rüzgar'ın ataması yapıldı

2.5 yıldır vekaleten Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Rüzgar'ın asaleten ataması yapıldı. Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü 16 yıldır vekaleten görevlendirilen isimler tarafından yönetiliyordu.

Rüzgar'ın ataması yapıldı

2.5 yıldır vekaleten Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Rüzgar'ın asaleten ataması yapıldı. Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü 16 yıldır vekaleten görevlendirilen isimler tarafından yönetiliyordu.

30 Ocak 2015 Cuma 10:10
Rüzgar'ın ataması yapıldı
Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü görevine asaleten Mehmet Rüzgar atandı. 16 yıl önce Behçet Köroğlu asaleten İlçe Tarım Müdürüydü. 16 yıl içinde Mehmet Pınar ve Umut Olgun vekaleten bu görevi yürütmüşlerdi. 2.5 yıldır vekaleten İlçe Tarım Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Rüzgar dün asaleten müdür olarak atandı ve 16 yıldır Köroğlu'nda olan asaleten müdürlük görevi Rüzgar'a geçmiş oldu. Göreve geldiği günden beri başarılı çalışmaları ile dikkat çeken İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, iki buçuk yıldır vekaleten yürüttüğü İlçe Müdürlüğüne Bakanlık tarafından asaleten atandı.
 
'VATANDAŞ ODAKLI ÇALIŞMALARLA ÖN PLANA ÇIKTI'
2012 yılında Ağustos ayında vekaleten göreve başlayan Rüzgar geçen sure içerisinde kurumda yaptığı değişikliklerle ve vatandaşa odaklı hızlı hizmet anlayışı ile kuruma yepyeni bir vizyon kazandırdı. Görev alanına giren veya giremeyen vatandaş odaklı tüm çalışmalarda yer alan Rüzgar, 1969 yılında Ankara’da doğdu , İlk,Orta ve Lise eğitimini Konya-Seydişehir de tamamladı. 1990 yılında Ankara Üniveristesi Veterinerlik Fakültesi'nden Yüksek Lisans Diploması ile mezun oldu. 1990 ve 1992 yılları arasında Seydişehir'de serbest veteriner hekim olarak meslek hayatına adım attı.1992-1995 yılları arasında Hüyük İlçesi, 1995-1999 yılların da Yalıhüyük ve 1999-2009 yılları arasında Seydişehir İlçesi Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İlçe Müdürlüklerinde Veteriner Hekim olarak görevlerine devam etti.2009 yılında tayinin Alanya çıkması ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde 3 yıl Veteriner Hekim olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk babası olan Rüzgar, 2012 yılı Ağustos ayında vekaleten atandığı İlçe Müdürlüğüne Bakanlık tarafından 2015 yılında asaleten atandı.
 
Son Güncelleme: 30.01.2015 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81