Ruslar indirim bekliyor

Putin ile Erdoğan görüşmesinin ardından Türkiye'ye yönelik seyahat yasağının yakın zamanda kaldırılacağının verdiği umut ve cesaret tur operatörlerine de yansımaya başladı.

Ruslar indirim bekliyor

Putin ile Erdoğan görüşmesinin ardından Türkiye'ye yönelik seyahat yasağının yakın zamanda kaldırılacağının verdiği umut ve cesaret tur operatörlerine de yansımaya başladı.

30 Haziran 2016 Perşembe 23:58
Ruslar indirim bekliyor
Putin ile Erdoğan görüşmesinin ardından Türkiye'ye yönelik seyahat yasağının yakın zamanda kaldırılacağının verdiği umut ve cesaret tur operatörlerine de yansımaya başladı. Turizmdatabank'ın derlediği haber ve yorumlara göre Rusya'daki bazı tur operatörleri, Türkiye'nin Rus turistlere açılması durumunda otel fiyatlarında indirim bekliyor. Operatörlerin bu talebinin arkasında, Rus turist sayısını bir an önce artırma isteğinin yer aldığı ileri sürülüyor.
Fiyat indirimlerinin talebi canlandırmada en önemli unsur olduğunu belirtenlerden biri NTK Intourist Genel Müdürü Victor Topolkaraev oldu. Fiyatların geçen sezonun gerisinde olması gerektiği belirtilirken bunun paxları yeniden canlandırmak olduğuna işaret edildi.
Öte yanda Pegas Touristik Genel Müdürü Anna Podgornaya da Türk otellerinin yeniden canlanma için fiyat seviyelerinde geçen sezonu baz alarak bir hesaplama yapmalarını önerdi.
Geçen sezonun turist sayısına ulaşılması için bunun gerekli olduğunu belirten operatörler, şu anki durumda kapasitelerin planlarının tamamlandığı ve ani gelişme karşısında kapasite kaydırmanın oldukça güç olduğuna da dikkat çekti.

UÇUŞLAR NE ZAMAN BAŞALAYACAK?
Diğer yandan bazı tur operatörleri de, uçuşların ne zaman başlayacağının belirsiz olduğunu, programları revize etmenin en az 2-3 ay alacağını belirtirken, en erken hareketin Eylül-Ekim gibi olası olacağına işaret ediyorlar.
Son Güncelleme: 30.06.2016 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81