Ruslar akın akın Akdeniz'e iniyor

Ruslar akın akın Akdeniz'e iniyor

04 Temmuz 2016 Pazartesi 00:16
Ruslar akın akın  Akdeniz'e iniyor
Rusya'da tek kelimeyle "Türkiye bayramı" yaşanıyor. Yasağın kalkmasıyla bazı şirketler bugün-yarın ilk turist gruplarını yolluyor. Temmuz ortası akın akın turist bekleniyor.

Türk Rus'un haberine göre Rus basınına yansıyan haber ve veriler, ülkede tam bir "Türkiye coşkusu" yaşandığını gösteriyor. Moskovski Komsomiolets gazetesi, "Turlar haftaya başlayacak" haberlerinin tümüyle "şehir efsanesi" olduğunu, Putin'in "Yasak kalktı" dediğinin ertesi günü ilk tur gruplarının Antalya'ya uçtuğunu duyurdu.

TÜRKİYE 24 SAATTE 1. SIRAYA ÇIKTI
Rusların tur paketlerini araştırdıkları en önemli online kaynak olan Yandex.Travel sitesinde yasak yüzünden listede esamesi okunmayan Türkiye'nin son 24 saatte "açık ara birinci destinasyon" durumuna geldiği açıklandı.

BİR KAÇ SAATTE TÜKENDİ
Türkiye 24 saatte açık ara birinci destinasyon oldu. Rus turizm acentesi Anex Tour'dan yapılan açıklamada firmanın 1 Temmuz gecesi satışa sunduğu Antalya uçuşlarının sadece birkaç saat içinde tamamen tüketildiği bilgisi verildi. Acente yetkilileri birçok turistin yeni charter uçuşları için ön kayıt yaptırdığını belirtti. Firmanın ilk charter uçuşu 7 Temmuz'da gerçekleşecek.

HER ŞEY DAHİL 7 GÜNLÜK TÜRKİYE PAKETİ...
Tur operatörlerinin Türkiye tur paketi teklifleri son üç gün içinde dörde katlandı. Geçen yıl bu dönemde bir civarı Türkiye tur paketi önerilirken, dün akşam bu sayı 500 civarındaydı.
Fiyatlara gelince: Dün 19.00'da 7 gün her şey dahil Türkiye tur paketleri 40 bin rubleden başlayan fiyatlarla satılıyordu. Kırım için 35 bin ruble, Soçi için 37 bin ruble civarında fiyat bulunuyordu.  Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 2016 yılında ilk 6 ayda yüzde 83 düşmüştü.
Son Güncelleme: 04.07.2016 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81