Rektörden bilim fuarına destek!

Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ‘TUBİTAK Bilim Fuar’ gerçekleştirildi.

Rektörden bilim fuarına destek!

Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ‘TUBİTAK Bilim Fuar’ gerçekleştirildi.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 23:08
Rektörden bilim  fuarına destek!
Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ‘TUBİTAK Bilim Fuar’ gerçekleştirildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen fuarda en çok ilgiyi Teknoloji Standı gördü. Öğrencilerin ve okul yönetiminin büyük gayretleri sonucunda hazırlanan ‘TUBİTAK Bilim Fuarı’na’ Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Fuarın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Nuri Çakan, “İmam Hatip okulu olarak sadece dini ilimleri değil, dünyevi bilimleri de bir arada okuyan imam hatip liseleri dünyada tek olma özelliği taşıyor” dedi.

ALKÜ’YE GELİP DANIŞABİLİRSİNİZ
ALKÜ Rektörü Pınarbaşı, öğrencilerin bulunduğu stantları tek tek gezerek çalışmaları yakından inceledi. Öğrencilerin çalışmalarıyla ilgili yaptığı sunumları dinleyen Rektör Pınarbaşı, yapılan çalışmaları beğendiğini ifade ederek, öğrencilerden gelecek yıllar da bu tür etkinlikler yapmadan önce ALKÜ’nün danışman hocalarından da yararlanmalarını istedi. Kendisinin de mühendis olması nedeniyle en çok teknoloji standında vakit geçiren Rektör Pınarbaşı, gençlere olan güveninin tam olduğunu söyledi. Pınarbaşı, “Ülkemizin inançlı, vatansever ve çalışkan gençlere çok ihtiyacı var. Bugün burada çok güzel işler yaptığınızı görmek beni ayrıca mutlu etti. Teknoloji çağını yaşadığımız bu zamanda ekonomik olarak daha çok güçlenmek için genç mühendislere ve sizin gibi bilim insanlarına çok ihtiyacı var. Sizlerin ileride çok güzel işler çıkaracağınıza inanıyorum” diye konuştu.  
Son Güncelleme: 25.05.2016 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81