Rekor başvuru

28 Ocak’ta hizmete giren “Çözüm Masası” vatandaşın derdine derman olmaya devam ediyor.

Rekor başvuru

28 Ocak’ta hizmete giren “Çözüm Masası” vatandaşın derdine derman olmaya devam ediyor.

03 Mart 2015 Salı 02:22
Rekor başvuru
Yeni mahallelerle birlikte sınırı genişleyen Alanya Belediyesi’nin vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için kurduğu 444 82 07 nolu Çözüm Masası, haftanın 7 günü 24 saat hizmet veriyor. Bir aylık süre içinde 1458 başvurunun yapıldığı Çözüm Masası’nda, başvuruların % 85’i ivedilikle çözüme kavuşturuldu.Vatandaştan gelen istek, öneri ve şikayetler görevli personeller tarafından alınarak, anında çözüm üretiliyor. Yapılan başvurular sonuçlandığında, vatandaşa geri bildirimleri, SMS, e-posta ve telefonla yapılıyor. Uzun süreç gerektiren istekler ise programlanarak çalışmalara devam ediliyor
EN ÇOK BAŞVURU, ALTYAPIYLA İLGİLİ
Çözüm Masası’ndan yapılan açıklamaya göre şimdiye kadar yapılan başvurular arasından en çok, yol, park ve bahçe işleri, temizlik, veteriner ve zabıta hizmetleri yer aldı.444 82 07 nolu telefondan yapılan başvuruların yanı sıra web sayfası, sosyal medya ve işitme engelliler için kurulan SMS sisteminden gelen başvurular da kayıt altına alınarak, anında çözüme kavuşturuldu.Vatandaş için alternatif bir çözüm yolu olan Alanya Belediyesi Çözüm Masası, kurulacak gezici ekiple önümüzdeki günlerde tüm mahalleri dolaşarak sorunu yerinde tespit edecek. Ekip ayrıca Çözüm Masası’nın tanıtımıyla ilgili de mahalle muhtarlarıyla toplantılar düzenleyecek. Vatandaşın Belediye ile ilgili sorularıyla sınırlı kalmayan Çözüm Masası, aynı zamanda diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla Sivil Toplum Kuruluşları hakkındaki sorulara da yardımcı olarak, gerekli yönlendirmeleri yapıyor.
ÇÖZÜM MASASINDA BÜROKRASİ YOK
Çözüm Masası güler yüzlü personeliyle vatandaşın isteklerini direkt alıyor ve bürokrasi ile uğraştırmadan çözüme kavuşturuyor. Akılda kalıcı 444 82 07 nolu telefonu ve arandığı zaman karşısında bir ilgilinin bulunması, Çözüm Masası’na her geçen gün ilgiyi arttırıyor.
 
Son Güncelleme: 03.03.2015 02:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81