Otopark iki gün ücretsiz

Sargın İnşaat tarafından yapılan kapalı otopark bugün deneme açılışı ile hizmete giriyor.

Otopark iki gün ücretsiz

Sargın İnşaat tarafından yapılan kapalı otopark bugün deneme açılışı ile hizmete giriyor.

15 Eylül 2014 Pazartesi 23:39
Otopark iki  gün ücretsiz
'KAPALI OTOPARKIN SAATİ 5 TL'
Atatürk Caddesi üzeri Mola Kavşağı’ndaki Akbank Alanya Şubesi arkasında yer alan 3 bin 628 metrekarelik alanda 300 araçlık kapalı otopark bugün deneme açılışıyla hizmete başlıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Sargın İnşaat Alanya Şube Müdürü Orhan Gazi Cengaver, kapalı otoparkın bugün itibariyle 2 günlük deneme açılışını yapacağını ve 1 ay sonra da resmi açılışın yapılacağını söyledi. Cengaver, “Alanya'nın ihtiyacı olan geniş kapsamlı bir otoparkı Alanya'ya kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Kapalı otoparkımız bugün itibariyle hizmete başladı. 2 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneme açılışımızı yapıyoruz. 1 ay sonrada resmi açılışımızı yapmayı planlıyoruz. Fiyat tarifemizden bahsedecek olursak şuan için 1 saati 5 TL olarak karar kıldık. Onun dışında sınırlı sayıda abonelik verilecek. Bunun da fiyatı aylık 150 TL olacak" dedi. 
'BELEDİYE ÇALIŞMA BAŞLATTI'
“6 kat olarak inşa ettiğimiz otoparkımızda bir çok elektronik sistemde mevcut” diyen Cengaver, “Otoparkımızın içerisinde zemin katta oto yıkamamız da var. Ayrıca araçlar içeride olduğu sürece sigortalı bir şekilde olacak. Ayrıca Alanya Belediyesi de şuanda otopark civarında park eden araçları kaldırmak için bir çalışma başlattı. Belediyemize de bu konuda bizlere destek olduğu için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
 
Son Güncelleme: 15.09.2014 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81