Omuz omuza verdiler

MHP Alanya Belediye Meclis Üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er ve MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar ile birlikte Cumartesi akşamı bir toplantı gerçekleştirdiler.

Omuz omuza verdiler

MHP Alanya Belediye Meclis Üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er ve MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar ile birlikte Cumartesi akşamı bir toplantı gerçekleştirdiler.

27 Nisan 2015 Pazartesi 00:49
Omuz omuza verdiler
Filika Restonran'da bir araya gelen MHP'liler 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için hazırlıklar üzerine konuştular. İlçe Başkanı Er, Milletvekili Adayı Uyar'ın birer konuşma yaptığı toplantıda meclis üyeleri de çalışmalar için önerilerde bulundular.
 
'BELEDİYE YETERLİ OLMAMALI'
İlçe Başkanı Er, "Öncelikli hedefimiz Alanya'da birinci olabilmek. Sonra Antalya'da ve ülke genelinde de birinci olabilmek. Eğer Alanya'da birinci olabilirsek Cafer Hoca'yı hatta altıncı sıradan sonrasını bile gönderebiliriz. İşte bunun için herkese görevler düşüyor. Herkes elini taşın altına koymalı. Nasıl ki birilerine göre imkansız olan belediye seçimlerini aldıysak bu seçimi de almayız. Önce inanmalı, sonra inandırmalıyız. Ben uğurlu olarak görüyorum, 30 Mart yerel seçimlerinde kullandığımız aynı seçim ofisimizi bu seçim için de kullanacağız. İnşallah orada 30 Mart'ta yaptığımız kutlamayı 7 Haziran'da da yapacağız. 30 Mart'ta aldığımız oylar referansımız olacak. 30 Mart'taki başarının devam etmesini istiyoruz. Başarıya giden yolu, şeklini biliyoruz. Sadece Alanya Belediyesi'ni almak MHP için yeterli olmamalı. Ülkede iktidar olur, ülkücü, milliyetçi inancı ülke geneline yayabilirsek o zaman büyük başarı sağlayacağız. 30 Mart'taki bu ekiple 7 Haziran için de aynı heyecanla çalışacağız. Bu başarı 30 Mart'la sınırlı değil" dedi.
 
'MHP İKTİDAR OLMALI'
Milletvekili Adayı Uyar, "Biz hem sizlere hem Alanya'ya 30 Mart'ta ve öncesinde gerekeni söyledik. Ülkemiz ve Alanyamız için yapılması gerekenler ortada. Biz bu hizmetin odak noktasındayız. Genel merkezimiz beni ilk beşe koydu. Ben bundan mutluyum. Burada ben değil, önemli olan MHP'nin Türkiye genelinde iktidar olması. Antalya'da çalıştığımız takdirde 600 kilometrelik coğrafyada 6 ve 7 milletvekili çıkarabileceğimize inanıyorum. Bizim de Alanya'da bu çıtayı yükseltmek görevimiz. Eğer Cafer Hoca 14 kişilik listede olmasa idi yine köy köy dolaşacaktık. İl teşkilatı ve ilçe teskilatımızla yaptığımız programlar doğrultusunda calışmalarımıza devam ediyoruz. İnanmadan olmaz, ben inanıyorum. Kamuoyu yoklamalarında bir parti dört, diğer iki parti beşer aday çıkarağı yönünde sonuçlar gözüküyor. Biz gayret gösterirsek 5 çıkaran neden olmayalım. Bizler 2019'a belediyemizi hazırlayacağız. 7 Haziran'da alınacak olan sonuç Antalya'da ne olursa olsun, Cafer Uyar'ı gönderecek gibi bakmıyorum. O nasip işi. Alanya'da 30 Mart'tan aşağı bir sonuç alırsak Cafer Uyar Ankara'ya gitse bile mutlu olmayacaktır. Cafer Uyar Ankara'ya gitmese de fazla oy alırsak gitmiş kadar mutlu hissedecektir. 30 Mart Zaferini kazanan ekibin yine aynı azim ve kararlığı göstermelerini istiyorum. Destan yazmaya devam etmeliyiz" diye konuştu.
 
 
Son Güncelleme: 27.04.2015 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81