Okul servisleri denetlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ulaşım Denetleme Birimi Alanya’da faaliyet gösteren okul servislerini tek tek denetledi.

Okul servisleri denetlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ulaşım Denetleme Birimi Alanya’da faaliyet gösteren okul servislerini tek tek denetledi.

09 Ekim 2015 Cuma 13:49
 Okul servisleri denetlendi
 
Denetimlere Alanya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetim  Şube Amirliği ve Alanya Minibüsçüler ve Servisçiler Odası ekipleri de katıldı. Gazipaşa Dolmuş Durağı’nda toplanan tüm servis araçlarının belge, güzergah ve çalışma izni başta olmak üzere bütün evrakları, araçların yasada öngörülen şartları taşıyıp taşımadığı ve servis araçlarındaki düzenlemelere uygun olup olmadığı tarafından denetlendi. Denetimlerde genel anlamda büyük bir sorun tespit edilmezken, bazı eksikleri olan araç sürücülerine eksiklerini tamamlamaları için 20 Ekim’e kadar süre verildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya’da Ulaşım Denetim Birimi kurulduktan sonra, halk otobüsleri, tur otobüsleri, taksiler ve servis araçlarını yakından takibe aldıklarını ve güvenli bir ulaşım için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi. Güney, “ servis araçlarının genel denetimi yapıldı. Ancak ekiplerimiz sürekli görev başında olacak ve rutin denetimlerini de sürekli yapacaklar” dedi.  
Son Güncelleme: 09.10.2015 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81