Oba Stadı'na otobüs kalkacak

Alanya İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısında alınan karar gereği bundan sonra Alanyaspor'un maçlarının olduğu gün Oba Stadı'na halk otobüsleri sefer yapacak.

Oba Stadı'na otobüs kalkacak

Alanya İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısında alınan karar gereği bundan sonra Alanyaspor'un maçlarının olduğu gün Oba Stadı'na halk otobüsleri sefer yapacak.

07 Nisan 2015 Salı 03:00
Oba Stadı'na otobüs kalkacak
13 Nisan Pazartesi günü oynanacak olan Albimo Alanyaspor-Kayserispor futbol müsabakası dolayısıyla alınması gereken güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, “Albimo Alanyaspor şuanda ligde gayet iyi durumda ve liderliğe oynayan bir takım. Önümüzdeki hafta liderle yapılacak olan bu maç son derece önemli, rakip takımın seyircileri de bu maça gelecek. Bu nedenle sahamızda güvenlik anlamında olumsuz bir durum yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüşmek üzere bu toplantıyı yapıyoruz. Temennimiz Kayserispor maçı ve geriye kalan maçlarda sahamızda en ufak bir olay olmadan sezonun tamamlanmasıdır’’ dedi. Kaymakam Tanrıseven, “Maçla ilgili alınacak trafik ve güvenlik tedbirleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Alanya Belediyesi ile planlarımızı yaptık. Amacımız, herhangi bir güvenlik zafiyetine izin vermeden sorunsuz bir şekilde bu maçı tamamlamak” dedi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkan Yrd. Nazmi Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü M. Ömür Saka, İlçe Jandarma Komutanı Alper Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Yağdır, Gençlik Hiz. ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Futbol Federasyonu Akdeniz  Bölge Müdürü Nazif Tanır ve diğer ilgili birimler katıldı.
 
Son Güncelleme: 07.04.2015 03:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81