Nöbet aralıksız devam ediyor!

Nöbet aralıksız devam ediyor!

23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:18
Nöbet aralıksız  devam ediyor!
15 Temmuz gecesinden bu yana darbeye karşı tek yürek Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşlar gündüz işlerinde geceleri ise sabaha kadar demokrasi nöbetinde. Alanya’da da vatandaşlar nöbeti bırakmıyor.

Başarısız darbe girişiminin ardından demokrasi için tek yürek olan 7'den 77'ye Alanya Halkı Atatürk Anıtı önündeki alanı hıca hınç dolduruyor. Yönetici ve idareciler de halkla beraber sabahlara kadar demokrasi nöbetindeki yerini alıyor. Demokrasi şölenine vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, dosta düşmana dimdik ayakta olduğunu gösterdi. Alanya'daki demokrasi nöbeti şehitler için saygı duruşu ardından okunan İstiklal Marşı'yla başladı. Daha sonra Alanya Müftüsü Mustafa Topal meydanda toplananlara birlik ve beraberliğin önemi ve demokrasiye sahip çıkma konusunda önemli açıklamalar yaptı.

– HABER MERKEZİ
Son Güncelleme: 23.07.2016 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81