NERDE BU MİLLET?

Süper Lige doğru hızla giden Albimo Alanyaspor'un başarılı Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu içini Haber Alanya Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'a döktü. "Alanyaspor Süper Lig'e koşuyor Alanya'nın bundan haberi yok. "Nerede bu millet" diyerek haklı bir serzenişte bulunan Başkan Çavuşoğlu, 1 milyon TL olması halinde takımın daha da motive olarak Süper Lig'i zorlayacağına dikkat çekti.

NERDE BU MİLLET?

Süper Lige doğru hızla giden Albimo Alanyaspor'un başarılı Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu içini Haber Alanya Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'a döktü. "Alanyaspor Süper Lig'e koşuyor Alanya'nın bundan haberi yok. "Nerede bu millet" diyerek haklı bir serzenişte bulunan Başkan Çavuşoğlu, 1 milyon TL olması halinde takımın daha da motive olarak Süper Lig'i zorlayacağına dikkat çekti.

10 Mart 2015 Salı 04:46
NERDE BU MİLLET?
Haber Alanya olarak biz de diyoruz ki, şehrin takımı için şehrin tüm dinamikleri en kısa zamanda acil olarak toplanmalı ve bu çıkmaz aşılmalı.  
EKSTRA 1 MİLYON LAZIM
Ligin en mütevazi takımı olduklarını ve istikrarlı bir şekilde mücadeleye devam ettiklerini belirten Albimo Alanyaspor Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Biz ilk günden beri bu ligin en mütevazi takımı olacağız ve adından en çok söz ettirilen takımı olacağımızı söyledik. O şekilde de devam ediyoruz" dedi. Süper Lig konusunda ise ekstra 1 milyon TL'nin lazım olduğunu belirten Çavuşoğlu, " Böyle bir parayla Süper Lig'i zorlarız" şeklinde konutu.
ŞEHRİN HABERİ YOK
Albimo Alanyaspor'un 1. Lig'de dördüncü sırada olduğunu kaydeden başkan Çavuşoğlu, " Alanyaspor bu ligin 4'üncü sırasında bu noktaya gelmiş. Malesef kimsenin haberi yok. Şehrin haberi yok. Takım maç kazanıyor prim yok ortada. Para yok ortada. Peki nasıl olacak? Şehrin dinamikleri bu takıma sahip çıksınlar. Nerede bu millet? Bu takıma sahip çıksınlar para aktarsınlar. şu Şehrin dinamikleri var. Her zaman Mevlüt Çavuşoğlu mu destekleyecek? Hep Mevlüt Çavuşoğlu destekliyor başka yok." şeklinde konuştu.
SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ
Klüp yönetimi, teknik heyet ve takım olarak sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini ifade eden Çavuşoğlu, "Destek verilmesi halinde primleri arttıracağız, futbolcuların motivasyonunu arttıracağız. Topçulara para dopingi yapacağız. Sonuna kadar gideceğiz" dedi. şimdiden Albimo Alanyaspor'un tüm ulusal kanallarda konuşulduğuna vurgu yapan Çavuşoğlu, "Tanıtım yönünden şu anda bile takımımız bölgeye çok şey kazandırıyor. Her akşam tüm kanallarda yorumcular takımımız ve şehrimizi konuşuluyor. Süper Lig'e çıkacağını tüm yorumcular söylüyor. Süper Lig'de ise bu tanıtım tavan yapacak. Bakın Avrupa'nın büyük takımlarını çoğu turizm bölgelerinin takımı. O bölgeler takımları ile bilinirler " dedi.
BAŞKAN YÜCEL OLUMLU YAKLAŞTI
Şehrin dinamiklerinin Albimo Alanyaspor'a yardım için en kısa sürede bir araya gelmeleri gerektiğini söyleyen Çavuşoğlu, "Şehrin dinamikleri olan tüm kurum ve kuruluşlarının başında bulunanlar ile şehrin kanaat önderleri, sivil toplu örgütü başkanlarının en kısa sürede bir araya gelerek Alanyaspor için önemli bir toplantı yapması lazım. Burada bir kampanya kararının alınması lazım. Her şey için toplantı yapılıyor, bir de Alanyaspor için hemen acilen bir toplantı yapmamız lazım. Dün Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ile konuyu görüştüm. Takımımızın Süper Lig'i zorlaması ve çıkması için ekstra 1 milyon para gerektiğini söyledim. Bulunacak bir para olduğunu ifade ettiler belediye başkanımız. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.
SADECE KURU TEBRİK VAR
Sadece maddi desteğe ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekleyen Çavuşoğlu ŞUNLARI SÖYLEDİ: "Katkı maddi destektir. Gerisini yönetim olarak biz yapıyoruz zaten. Her maçtan sonra arayıp teşekkür ediyorlar, tebrik ediyorlar, ama kuru kuruya. Antalya'dan bir işadamı daha yeni 100 bin lira para gönderdi. Geçen hafta Altınordu maçının primini ve deplasman giderini karşıladı. Alanya'da böyle iş adamları yok mu? Antalya'da şirket sahibi bir işadamı bunu yapan. Aynı kişi son 3 yılda 210 bin lira Alanyaspor'a destek çıktı. Alanya'dan hangi iş adamı yaptı bunu? Yönetim dışında bir Hüseyin Erkek var destek olan. Güçlü bir yönetim olmasa bu takım yine sefilleri oynardı."
 
Son Güncelleme: 10.03.2015 04:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81