Ne dediler

CAFER UYAR, ÖMER KOCAMAN ve MUSTAFA BERBEROĞLU nun Listeler hakkındaki yorumları.

Ne dediler

CAFER UYAR, ÖMER KOCAMAN ve MUSTAFA BERBEROĞLU nun Listeler hakkındaki yorumları.

07 Nisan 2015 Salı 02:32
Ne dediler
MHP Cafer Uyar
"Aday kim olursa olsun arkasında duracağız ve partimizin bir adım öne gitmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Listemiz şimdiden vatana millete ve Antalyamıza, Alanyamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
ÖMER KOCAMAN
"Listeler yarın (bugün) saat 17.00'ye  kadar belli olmaz. YSK'ya teslim edildikten sonra listeler partilerin genel merkezi tarafından açıklanacak. Bu zamana kadar kimsenin isminin nerede olacağı ya da listede kaçıncı sırada olacağı belli değil. Çünkü seçim kurulu üyelerinin tamamı dışarıya bilgi vermemeleri için Kur'an-ı Kerim'e el bastırıldı. Piyasada dolaşan listelerin tamamı tahmin" dedi.
 
MUSTAFA BERBEROĞLU
Ak Parti İlçe Başkanı Musatfa Berberoğlu'da seçim kurulu üyelerinin dışarıya bilgi sızdırmamaları için Kur'an-ı Kerim'e el bastırdıklarına dikkat çekerek, "listeler saat 5'e kadar belli olmaz. Mesela geçen seçimlerde saat 4'de Gökçen Enç ve Hüseyin Samani'nin ismi listede yoktu, ama saat 5'de açıklandığı zaman her ikisinin de ismini gördük. Kimse listeyi biliyorum diyemez. Sadece Alanyalı bir bayan listede üst sıralarda olabilir. Ayrıca Sayın Bakanımız varken bir başka bakanın bölgeden listeye gireceğini tahmin etmiyorum. Bunlar benim şahsi görüşlerim"" şeklinde yorum bildirdi.
Berberoğlu'nun ismini vermediği bayan adayın ise Kanal 7 televizyonu sahibi Mustafa Çelik'in kızı Sena Nur Çelik olma ihtimali ise yüksek. Demirtaşlı bir annenin kızı olan Sena Nur Çelik aynı zamanda avukat.
 
Son Güncelleme: 07.04.2015 02:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81