NE DEDİLER ?

Seçim sonuçları hakkında siyasilerin yorumları neler oldu?

NE DEDİLER ?

Seçim sonuçları hakkında siyasilerin yorumları neler oldu?

08 Haziran 2015 Pazartesi 05:26
NE DEDİLER ?
DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU
"Neticede milletin kararı böyle oldu ve bu karara saygımız var. Ak Parti üst üste 10 seçime birinci parti çıktı. Alanya'da ise da ilk seçim hariç genel seçimlerde birinci parti olduk. Yine Antalya ve Alanya'da birinci çıktık. Antalya ve Alanya halkına teşekkür ediyorum." 
 
AK PARTİ MUSTAFA BERBEROĞLU
"Halkın iradesi tecelli etti ve halkımızın verdiği karar en doğru karardır. Ancak ülke genelinde istikrar çıkmadığı bir gerçek. Ben Alanya'da açık ara birinci çıkmamıza katkı sağlayan partimizin tüm kademelerindeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Belediye seçimlerindeki yüzde 36'dan oy oranımızı yüzde 44'e yükselttik. Çok çalıştık ve her şeye kulağımızı kapatıp herkesi kucakladık. Kocaman bir Ak Parti ailesi olduk. En çok vekil olmasını istediğim İbrahim Aydın'ın seçilememesi ise beni çok üzdü. Bölgemize büyük katkıları olacağına emindim." 
 
AKP MİLLETVEKİLİ SENA NUR ÇELİK
"Bugün milletimizin iradesi tecelli etti. Biz dimdik durmaya ve mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Alanyalı yiğit hemşehrilerimiz bizi bağrına bastı. Her birine tek tek şükranlarımı sunuyorum."
 
MHP CAFER UYAR
"Önümüzdeki süreçte Cafer Uyar'ı ilçe başkanlığına, milletvekilliğine, meclis üyeliğine, belediye başkanlığına, hiçbir yerde aday göremeyeceksiniz. MHP için bir nefer olarak devam edeceğim. Ama bundan sonra herhangi bir makama talip olmayacağım. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. Bundan sonra parti olarak yolumuza devam edeceğiz."
 
BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL
 
"Vatana millete hayırlı olsun. Son genel seçimlere göre biz oyumuzu 38 binden 44 bine yükselttik. Biz yüzde 15 büyümüşüz. yerel seçime göre ise bizden 2 bin oy fazla aldı. Ancak belediye seçimlerinde tek aday var, genel seçimlerde 14 aday. Bire karşı 14. Herkes kendine göre yorumlamakta haklı. Tabi bunlar şaka. Ancak sonuçtan memnun değiliz. Türk milletinin verdiği karara ise saygılıyız."
 
Son Güncelleme: 08.06.2015 05:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81