Mıss Medıterranean heyecanı başlıyor

AY-ÇA Polikliniği ana sponsorluğunda 17.’si düzenlenecek Miss Mediterranean güzellik yarışmasında gün geçtikçe heyecan artıyor.

Mıss Medıterranean heyecanı başlıyor

AY-ÇA Polikliniği ana sponsorluğunda 17.’si düzenlenecek Miss Mediterranean güzellik yarışmasında gün geçtikçe heyecan artıyor.

10 Haziran 2016 Cuma 22:26
Mıss Medıterranean heyecanı başlıyor
AY-ÇA Polikliniği ana sponsorluğunda 17.’si düzenlenecek Miss Mediterranean güzellik yarışmasında gün geçtikçe heyecan artıyor. 20 Temmuza kadar başvuruların yapılabileceğini belirten Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut; 16-25 yaş arası T.C. vatandaşı, evlenmemiş her genç kızın bu yarışmaya katılabileceğini, 18 yaşından küçük olan adayların ise ebeveynlerinden noter tasdikli izin belgesi alması gerektiğini belirtti.
Başvuruların www.tanitim.com.tr adresinden ya da şahsen Tanıtım Production'a yapılabileceğine dikkat çeken Bulut:
“17.’sini düzenleyeceğimiz Miss Mediterranean güzellik yarışmasında titiz ve detaylı bir çalışma sonucu önce yarı finalistleri, daha sonra da 12 finalistimizi jürimiz ile belirleyip, 2 haftalık eğitim kampından sonra 7 Ağustos'ta finalimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.
Yarışmanın ana sponsoru AY-ÇA Polikliniği genel koordinatörü Reşat Yılmaz ise;
“2013 de ana sponsor olduğumuz Miss Mediterranean'da bu yıl da ana sponsor olduk. Böylesine ciddi bir organizasyonda yer almaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Yarışmanın final gecesinde geçen yılın kraliçesi Raema Mungiu, 2.’si Sinem Külük, 3.’sü Sinem Atıcı ve 2013 Miss AY-ÇA güzeli Sevilay Gülay taçlarını yeni sahiplerine devredecek.
Son Güncelleme: 10.06.2016 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81