MHP'nin uğuru

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden MHP'liler hafta sonu seçim bürosunun açılışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

MHP'nin uğuru

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden MHP'liler hafta sonu seçim bürosunun açılışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

28 Nisan 2015 Salı 01:04
MHP'nin uğuru
İlçe Başkanı Hilmi Er, seçim bürosunun Başkan Yücel'in seçim boyunca kullandığı yer ile aynı olduğuna dikkat çekerek, "Orasının bizim için ayrı bir manevi değeri ve uğuru var" dedi.  Milletvekili Adayı Cafer Uyar ise, Ankara'da sessiz Torosların sesi olacağını belirtti.
"SEÇİM BÜROSUNU AÇIYORUZ"
MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar ile birlikte Alanya'yı doğusundan batısına kadar karış karış dolaşmaya başladıklarını söyleyerek, "Hafta sonu eski adıyla köy, belde gezilerinde bulunduk, asker uğurlama merasimlerine katıldık. Akşamında ise yeni atanan belde başkanlarımızla birlikte ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Hem kaynaşma hem de seçim çalışmalarının ön değerlendirmesinde bulunduk. Ayrıca hafta sonu milletvekillerimizin katılımı ile seçim bürosunu açıyoruz. Seçim büromuzun yeri ise Başkanımız Adem Murat Yücel'in seçim çalışmaları için kullandığı 25 Metreli Yol'da ki yer ile aynı olacak. Oranın bizim için ayrı bir özelliği, ayrı bir manevi havası ve atmosferi var" dedi.
"TOROSLARIN SESİ OLACAĞIM"
MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar ise sahaya indiklerini söyleyerek, "Hafta sonu en az 2 bin insanın elini sıktım, gözlerine baktım ve aynı duyguları paylaştığımızı gördüm. Gittiğim her yerde sanki orada doğup büyümüş gibi ilgi alaka gördüm. Yapmacık ve zorlamayla değil, muhabbetle sarıldılar Cafer hocalarına. İnsanlar Cafer hocanın Alanya'nın, Torosların sesi olacağına inanmış. Cafer hoca Alanya'nın gözdesi olacak. vatandaş o kararlılığı gösteriyor ve biz bunu hissediyoruz. Kaş'tan, Anamur sınırına kadar olan sessiz Torosların sesi olacağım. Alanya'ya sahip çıkan bir Cafer hocayı herkes görecek" şeklinde konuştu. 
"BU BAYRAĞI DÜŞÜRMEYİN"
Yerel seçimlerde destan yazdıklarını da hatırlatan Uyar, "Mesele meclise gidip gitmeme değil. Cafer Uyar bugüne kadar kendisi ile alakalı bir şey istemedi. Yine istemiyor. İnandırıcı, kucaklayıcı olmasaydık 30 Mart'ı gerçekleştiremezdik. İnanmak yetmez, gereğini de yapmak gerekiyor. Ne numaralar çektiler, neler söylediler ama yılmadık.  Alanya kalesine üç hilali diktik, indirtmeyeceğiz. Ölçüt Cafer Hoca'nın gitmesi değil. Cafer Hoca neferdir, nefer olmaya devam edecek. Oy sayısını arttıracağız. Bu bayrağı düşürmeyin, örselettirmeyin, aranıza nifak fitne sokturmayın, birlik olun" dedi.
 
 
Son Güncelleme: 28.04.2015 01:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81