MHP'liler birlikte hareket etti

7 Haziran Genel Seçimlerin'de MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milletvekili Adayı Cafer Uyar ve İlçe Başkanı Hilmi Er, sabahın erken saatlerinde oylarını kullanıp sandık başlarında vatandaşları ziyaret etti.

MHP'liler birlikte hareket etti

7 Haziran Genel Seçimlerin'de MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milletvekili Adayı Cafer Uyar ve İlçe Başkanı Hilmi Er, sabahın erken saatlerinde oylarını kullanıp sandık başlarında vatandaşları ziyaret etti.

08 Haziran 2015 Pazartesi 03:37
MHP'liler birlikte hareket etti
Alanya'da 190 bin 342 seçmen, 102 mahallede kurulan 575 sandıkta 25. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 550 vekil tayin etmek üzere dün sandığa gitti. Oy kullanmak için sandığa giden isimlerden biri de Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'di. Sabah erken saatlerde Kestel Ortaokulu'nda 2149 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Yücel, oy kullanma esnasında basın mensuplarına poz verdi. Başkan Yücel, "Her şey çok güzel hava güzel, insanlar güzel, insanlar mutlu. İnşallah yarın daha güzel olacağına inanıyoruz. Genel seçimin ülkemize, milletimize, bölgemize hayırlı olmasını temenni ederim. Alanya'da Allah'a çok şükür hiçbir olumsuzluk yok. Herkes rahat bir şekilde oyunu kullanır" dedi.
 
'TATSIZLIK OLMAMASI SEVİNDİRİCİ'
MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, ise oyunu Alanya Hacıkura İlkokulu'ndaki 1136 numaralı sandıkta kullandı. 
Uyar'a Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Başkanı Hilmi Er, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve partililer eşlik etti. Oyunu sandığa atan Uyar, sandık başı görevlilerini tek tek ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uyar, "Bugün kader seçimini hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Ben öncelikle partilere, oy kullananlara ve ülkemize sonuçları itibari ve şuandaki gidişatı itibari ile hayırlı olmasını temenni ediyorum. Uzunca bir süredir yaptığımız propaganda sürecinde ülkemizde önemli tatsızlık olmadı. Bu bir sevindirici durum. Bugün de inşallah tadıyla tuzuyla, kazasız belasız 'Keşke olmasaydı, eyvah' diyeceğimiz herhangi bir durumla karşılaşmayız ve hayırlı bir şekilde sandık sonuçlarına ulaşırız. Yarından itibaren de inşallah ülkemiz için yeni bir gün başlar. Tüm 77 milyonu memnun edecek, sevindirecek bir sonuç çıkar. Önümüzdeki günler milletimiz, ülkemiz için aydınlık olur. Hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
 
'İKTİDARI HALKIMIZ OLUŞTURACAK'
Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er, oyunu Parlayüksel Ortaokulu'nda 1173 nolu sandıkta eşi ile birlikte kullandı. Oy kullanma işleminin ardından konuşan Başkan Er, "Zorlu bir seçim sürecinin arkasından bugün halkımız kararını verecek. Önümüzde yılların iktidarını halkımız oluşturacak. Çok da adaletli olmayan bir seçim süreci yaşadık. Maalesef tarafsız olması gereken insanlar taraflı davrandılar. Bunun için bundan sonraki günlerin daha aydınlık, daha umutlu günler getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu. 
 
 
Son Güncelleme: 08.06.2015 05:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81