MHP'de ilk seçim 9 Ekim'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, İlçe kongrelerinin 9 Ekim 2016 tarihinde başlayacağını açıkladı.

MHP'de ilk seçim 9 Ekim'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, İlçe kongrelerinin 9 Ekim 2016 tarihinde başlayacağını açıkladı.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:05
MHP'de ilk seçim 9 Ekim'de
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, İlçe kongrelerinin 9 Ekim 2016 tarihinde başlayacağını açıkladı. Parti içi muhalefete de değinen Başkan Aksoy, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye yanlış yapılmıştır. Her biri bizim ülküdaşımızdır ama her seçim sonucuna da bakarak kağıt kalemle hesaplar yaparak ülküdaşlarımızı sokağa dökmenin anlamı yok. Kongre takvimiz belli 9 Ekim 2016’da ilçe kongrelerimiz başlayacak. Süreç belli, takvim belli. Ben partimin bir il başkanı olarak liderimizi elbette savunacağım. Perde arkasında işler çevrileceğine gidip Sayın Genel Başkanımız Bahçeli ile görüşüp rahatsızlıklarını dile getirseler etik bir davranış olurdu. Elbette demokratik haklarını seçim takvimi içerisinde MHP’de herkes kullanabilir. Bir çok konuda olduğu gibi 2012’de ‘Hizmet harekatı durdurulmalı’ diyen Genel Başkanımız Devlet Bahçeli yine haklı çıktı. Biz genel başkanımızın yanındayız ama partimizin kapısı da herkese açık. Biz bölmek ve parçalamak için bu koltuklarda oturmuyoruz. Ülkücü kardeşlerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi bu zor süreçten düzlüğe hep birlikte çıkaracağız” dedi.

- Haber Merkezi
Son Güncelleme: 23.07.2016 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81