MHP'de delegeler belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 11 Ocak'ta gerçekleştirileceği ilçe kongresinde oy kullanacak delegeyi belirlemek için oluşturulan komisyon üyeleri, dün ilçe teşkilat binasında bir araya gelerek delegeleri belirlediler.

MHP'de delegeler belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 11 Ocak'ta gerçekleştirileceği ilçe kongresinde oy kullanacak delegeyi belirlemek için oluşturulan komisyon üyeleri, dün ilçe teşkilat binasında bir araya gelerek delegeleri belirlediler.

19 Aralık 2014 Cuma 05:07
MHP'de delegeler belli oldu
11 Ocak’ta ki ilçe kongresinde oy kullanacak delegeyi belirlemek için oluşturulan komisyon üyeleri, dün ilçe teşkilat binasında bir araya gelerek Alanya merkezde oy kullanacak 148 delegeyi belirlediler. Beldeler ve mahallelerde oluşturulacak komisyon marifetiyle buralarda da delegeler belirlenmesinin ardından bilgiler İlçe Seçim Kurulu'na bildirilecek. Muhtemel Başkan adayları Hacı Mevlüt Zavlak ve Yücel Apaydın girişte komisyon üyelerini karşılarken, diğer aday Hilmi Er'in ise onlarla yan yana gelmemesi dikkatleri çekti. Toplantı öncesi açıklama yapan MHP ilçe Başkanı Cafer Uyar, "11 Ocak'ta gerçekleştireceğimiz ilçe kongremizde oy kullanacak delegasyonu belirlemek üzere bir çalışma içerisindeyiz. Davet etiğimiz parti büyüklerimizi şuanda burada toplamış bulunuyoruz. Onlarla Alanya merkez mahallelerinde görev alacak delegeleri belirleyeceğiz. Diğer taraftan beldelerde oluşturduğumuz komisyonlar marifetiyle beldelerimizin hak ettiği delegeler belirlenecek. Önümüzdeki günlerde de yazımını tamamlayıp, bilgilerini doldurduktan sonra İlçe Seçim Kurulu'na vereceğiz" dedi.
"HAK EDEN DELEGE OLACAK"
Uyar, "Komisyon üyelerimiz arasında daha önce görev yapmış ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız, parti büyüklerimiz, şuanda göre yapan meclis üyelerimiz, ocak başkanlarımız, MYK Üyelerimiz, İl Genel Meclisi üyelerimiz, kadın kollarımız, Ülkücü İşçiler Derneği başkanımız, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte mahalle mahalle listeleri ele alacağız. Partiye verdiği emeği de dikkate alarak delegelerimizi belirleyeceğiz. Amacımız partimizin birliğini, dirliğini, huzurunu tesis etmek. Sağlıklı bir kongre süreci yaşayıp, ülkemiz için çok önemli olan 2015 milletvekilliği seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmak. İnşallah hayırlı uğurlu olur" şeklinde konuştu.
 
 
Son Güncelleme: 19.12.2014 05:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81