Mezarlıklar çiçek açacak

Alanya Belediyesi, Kurban Bayramı arifesinde ilçe genelindeki tüm mezarlıklarda yakınlarının mezarlarını ziyaret eden vatandaşlara çiçek dağıtacak.

Mezarlıklar çiçek açacak

Alanya Belediyesi, Kurban Bayramı arifesinde ilçe genelindeki tüm mezarlıklarda yakınlarının mezarlarını ziyaret eden vatandaşlara çiçek dağıtacak.

09 Eylül 2016 Cuma 23:42
Mezarlıklar çiçek açacak
Alanya Belediyesi, Kurban Bayramı arifesinde ilçe genelindeki tüm mezarlıklarda yakınlarının mezarlarını ziyaret eden vatandaşlara çiçek dağıtacak. Bayramlarda çiçek dağıtma geleneğini sürdüren Belediye, arife günü yine 21 mezarlıkta, 26 bin 465 yıllık ve mevsimlik çiçek fidesi dağıtacak. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak dağıtımlar, şehrin batısından doğusuna ilçedeki tüm mezarlıkları kapsayacak. 11 Eylül Pazar, Arife günü sabah 08.00’de başlayacak dağıtımlar akşam saatlerine kadar devam edecek. 

‘ÇİÇEK GELENEĞİMİZ DEVAM EDECEK’
Mezarlıklarda çiçek dağıtma geleneğini sürdüreceklerini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Önceki bayramlarımızda olduğu gibi, Kurban Bayramı arifesinde de tüm mezarlıklarımızda yıllık ve mevsimlik çiçek dağıtacağız. Yakınlarının mezarlarını ziyaret eden vatandaşlarımız, kadife, horoz ibiği, pentas, gül, kelebek çalısı, adam ercanı, vedelya ve buz çiçeği gibi çeşitlerin de yeraldığı 20 tür arasından istedikleri kadar çeşit seçip, mezarlara dikebilecekler. Bu belediyemizin ücretsiz bir hizmetidir. Şimdiden vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.
Son Güncelleme: 09.09.2016 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81